Solo: A Star Wars Story bate recordurile la box-office în Statele Unite la avanpremieră

de Gloria Sauciuc în 26 Mai 2018
Solo încasează câștiguri nete de 14 milioane de dolari într-o răsuflare

Disney are motive de bucurie despre unul dintre filmele sale, unul care a avut un succes remarcabil la box-office. E vorba de Solo: A Star Wars Story, care tocmai a depășit performanța din 2007 a Piraților din Caraibe: La capătul lumii, scrie cnet.com.

Încasările de 14,1 milioane de dolari ale lui Solo pentru seara de joi au depășit pe cele de 13,2 milioane de dolari ale Piraților pentru weekendul premierei din Statele Unite. Și, totuși, nu e momentul pentru optimism exagerat, scrie cnet.com.

„Dacă încasările de la avanpremieră nu sunt, în mod tipic, un barometru pentru rezultatul din weekend, răspunsul publicului a fost unul entuziast, acesta anticipând un parcurs favorabil în sezonul vacanțelor”, declara purtătorul de cuvânt al Disney într-un update vineri dimineață.

Solo pune genul SF în competiție cu genul supereroilor, considerându-l ca adversar pe campionul de weekendul trecut, Deadpool 2. Vom vedea mai târziu dacă Solo are șanse să fie câștigătorul.

Exploreaza subiecte similare:

Solo: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 26 mai 2018 12:47
eu inteleg ca primiti bani pentru promovarea filmelor Disney dar hai sa nu exageram,Piratii din Caraibe a strans suma aia acum mai bine de 10 ani.Este evident ca Solo o sa fie castigatorul in acest weekend pentru ca Deadpool 2 se afla in al doilea weekend,la cum este scris articolul(de prost)am crezut ca autorul este Cristina.Cred ca un articol la sfarsit de weekend cu incasarile obtinute era suficient,cele 14 milioane nu merita un articol separat,daca trecea de 20 milioane mai ziceam
Phantom_sub pe 26 mai 2018 19:28
https://www.youtube.com/watch?v=-625PQh6JBA&t=273s
https://www.youtube.com/watch?v=p_8wFii_Qpg

cavallioty pe 26 mai 2018 20:35
Gloria trebuia sa scrie articolul pentru banii de la Forum Film pentru promovarea filmului,cu cat se apropia data de lansare asteptarile scadeau pentru acest film.Ma bucur pentru acest insucces datorita concedierii primilor regizori si faptul ca au refilmat cam 70% din film,incasarile trebuia sa fie uriase ca sa acopere costurile extra
rob1cul pe 27 mai 2018 06:09
ce recorduri visati ma?! Asta este primul Star Wars care v-a fi un insucces la box office IN COMPARATIE CU ALTE STAR WARS. Foarte slab ca film. Se chinuie sa stranga 110 milioane in primul weekend si LucasFilm prin vocea reginei razboinice pentru justitie sociala, Kathleen Kennedy, spunea ca au depasit Black Panther la pre-sales.LucasFilm detinuti de Di$ney e o gluma proasta, care atunci cand sunt criticati pentru filmele slabe in materie de poveste (The Last Jedi nu a fost in stare SA MENTINA povestea din primul film din trilogie, care se intampla la cateva secunde, tot ce s-a intamplat in The Force Awakens s-a sters cu buretele in "magica" tampenie a lu' Rian Johnson), cat si pentru agenda ce si-o vara cu forta in filme, se intorc impotriva proprilor fani, facandu-i in toate felurile, bigoti, sexisti si plangaciosi. Se pare ca in sfarsit, "The FANS Strikes Back" at crap. Si vom continua sa primim articole ca acesta in continuare si dupa ce Solo v-a fi un insucces, prezic ca o sa faca 100 de milioane in weekendul de inceput, iar total nu trece de 700-800 de milioane, ceea ce v-a fi un insucces total pentru ca filmul cica a costat 250 de milioane, fara marketing si jucarii, daca TLJ a costat 200 de milioane + 270 de milioane marketing si jucarii, acesta costa si asta vreao 460 de miliioane in total, iar daca jucariile din TLJ, stau pe rafturi, scanzandu-le pretul la unul istoric pentru niste jucarii din Star Wars, ele neffind cumparate nici in acest caz, jucariile din Solo nu cred ca v-or tripla vanzariile. Daca filmul nu trece de 800 de milioane se v-a considera un ESEC total, iar speranta majoritatii faniilor este KKK (Kathleen Kennedy Klan) sa fie "PA". Ca sa isi merite banii cu care au fost cumparati de Di$ney (4 bilioane de dolari), LucasArts ar trebui sa faca din filme cel putin 4 bilioane, iar asta e doar suma care a fost investita, profitul ar trebui sa fie tot cam atat, deci pana acum nu sunt in carti deloc pentru aceste sume. In speranta ca vom scapa de KKK, iar singurul care ar putea readuce sentimentul de Star Wars adevarat este Dave Filoni, omul ala chiar stie sa spuna o poveste Star Wars si intelege despre ce e vorba in Star Wars.
camaleonii pe 27 mai 2018 22:18
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) se va chinui sa stranga 100 de milioane in 4 zile de la lansare. In sua nu cred ca are sanse la mai mult de 270-280 (iar aceasta este o suma generoasa) la cum este primit de public, iar international dupa cele 65 de milioane din weekend, doar cu Japonia ca singura piata mare ramasa, si unde mai punem ca vin dinozaurii in mai putin de 2 saptamani, probabil nu va trece de 250 de milioane (si din nou vorbim de o suma generoasa). Asadar 500 de milioane este in discutie, nici 450 nu sunt asigurate, iar daca va avea drop-uri mari, atunci exista toate sansele sa faca doar 400 de milioane. La buget de 250 de milioane s-ar traduce prin esec.
camaleonii pe 28 mai 2018 23:52
mamaaaa :))))) pacat ca n am vazut o stire legata de incasari pana acum :)))
cavallioty pe 28 mai 2018 17:12
unde este Gloria stirea despre esecul filmului?sunt curios ce numere vei mai scoate si acolo

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells