Singurul atelier de scriere creativă dedicat genurilor SF și Fantasy începe pe 16 februarie

de Cinemagia în 20 Ian 2017
Înscrierile durează până pe 30 ianuarie

Ediția cu numărul patru a  singurului atelier de scriere creativă dedicat genurilor SF și Fantasy din București se va desfășura în perioada 16 februarie – 16 martie 2017, iar înscrierile au început deja și durează până pe 30 ianuarie.

„Dacă îți place să scrii, ești îndrăgostit de SF & F și visezi ca numele tău să apară în revistele din Romania, să cunoști scriitorii ale căror cărți le citești și chiar să ajungi ca ei într-o bună zi, rezervă un loc la atelier”, spun organizatorii.

Cei interesați trebuie să trimită, până pe 30 ianuarie, un mail cu subiectul „Atelier SF&F 4” și motivația participării la simina [at] revdepov.ro

Pentru prima dată acest curs se va organiza online, așa că se poate participa din orice oraș. Locurile sunt însă limitate: atelierul va avea doar nouă cursanți.

„După ce antologia cuprinzând textele absolvenților primei ediții a atelierului a fost lansată în 2015 la Editura Millenium Books – Eroi fără voie– căutăm nume noi care vor să se afirme”, adaugă organizatorii,  Bookblog.ro și Club Revdepov.

Cursul costă 600 de lei și cuprinde 12 întâlniri (câte două pe săptămână, de 1h 30, luni și joi, de la 19:00 la 20:30). Locurile se ocupă în ordinea înscrierii.Cursul se va desfășura prin Google Hangouts.

Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sff  și Event pe Facebook

 

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells