Singurul Porsche 911 realizat după personajul Sally din Cars s-a dat cu 3,6 milioane de dolari la licitație

de Gloria Sauciuc în 25 Aug 2022
Mașina este omologată pentru circulația rutieră

Mașina Porsche 911 Sally Edition, inspirată de personajul omonim din seria Cars marca Pixar, s-a vândut pentru 3,6 milioane de dolari la Săptămâna auto Monterey weekend-ul trecut, și fiecare ban din uriașa sumă încasată a fost folosit în scopuri caritabile.

La eveniment au apărut membri cheie ai echipei de voce de la Cars: Bonnie Hunt - vocea lui Sally Carrera, Jay Ward, directorul de creație de la Pixar și Bob Pauley, care a semnat scenografia pentru primul și cel de-al treilea film din serie. În pofida prețului uriaș de vânzare, puțină lume a văzut mașina, care avea un preț de listă de 200.000 de dolari.

Generația actuală de Carrera 911 GTS nu este o mașină obișnuită, și nu doar pentru că este inspirată dintr-un personaj computer generated. Mașina de la licitație a fost un exemplar unic construit de Porsche Exclusive Manufaktur pentru a semăna cu Sally: are elemente de design speciale, inclusiv vopsea culoarea Sally Blue Mettalic - albastru metalizat, interior personalizat și chiar un `tatuaj” pe aripa din spate. Mașina este omologată pentru circulația rutieră dar, pentru fani, are un motor cu șase cilindri opuși cu transmisie manuală cu șapte trepte.

„Ce noapte și ce final! E fantasitc să văd o mașină inspirată din personajul meu că a făcut un bine public”, declara Hunt. „Mi-a plăcut rolul lui Sally din ultimii 16 ani, ea are un loc special în inima mea, și e minunat că personalitatea și valorile ei inspiră noi generații și azi. Mașina arată grozav, și știu că echipa a pus suflet în crearea ei. Mă bucur și pentru noul proprietar care are acum ceva unic!”

 

 

Exploreaza subiecte similare:

Cars

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells