Sigourney Weaver își dorește un sequel al lui Alien

de Cristina Grigore în 4 Iun 2014
,,Povestea nu a fost încheiată”, susține actrița

Vedeta filmelor Alien, Sigourney Weaver, a declarat că își dorește o continuare a francizei Alien, pe motiv că, în ceea ce privește personajul său, Ellen Ripley, ,,mai sunt lucruri de spus, povestea nu a fost epuizată”.

Lansat în 1979, Alien a fost urmat de Aliens, Alien³, Alien: Resurrection, dar și de producții inspirate din lumea monștrilor extratereștri ai seriei, precum Alien vs. Predator sau Prometheus.

,,Am senzația că în anumite grupuri de fani persistă încă dorința ca povestea să fie încheiată… Am cam lăsat lucrurile în aer și trebuie să recunosc că mă simt un pic vinovată pentru asta, deoarece am făcut parte din echipa de creație”, a declarat actrița într-o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută cu ocazia Festivalului de Film Hero Complex.

,,Nu mi-am dorit să fac patru sau cinci filme unul după altul Cred că e greu să faci asemenea filme la grămadă. Ai nevoie de timp pentru a lăsa lucrurile să se așeze, să capete sens, așa că, zic eu, ar fi cazul să terminăm cel puțin povestea lui Ellen.”

În ceea ce privește scenariul unui viitor sequel Alien, Weaver a spus: ,,Nu cred că trebuie să vedem aceste creaturi pe Pământ… deși m-am temut că se va merge în direcția aceasta. Cred că acțiunea ar trebui să se desfășoare undeva, în adâncurile Universului, unde nimeni întreg la minte nu s-ar aventura…”

Actrița a ținut să menționeze că și-ar dori ca viitorul Aliens să fie realizat de unii dintre cineaști tineri și talentați ai zilelor noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Sigourney Weaver, Alien, Alien³, Alien: Resurrection, Aliens, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 4 iunie 2014 09:48
ar fi grozav un sequel........mie mi-ar placea.....
cosmin742000 pe 4 iunie 2014 13:39
La varsta ei cred ca s-ar preta doar la rolul bunicii alienului :).Oricum nu ar fi mare lucru sa apara INCA un sequel la 87865465 mai merge unu , adica nici nu se cunoaste :)
0ctavian pe 4 iunie 2014 14:25
cosmine, tu carcotesti la orice doar ca sa iti afirmi existenta.
totul e prost e neispirat si trebuie criticat doar ca sa existi si tu. ce e drept cel mai usot lucru de a iesi in evidenta e sa te pisi contra vantului.
totul si toate depind de scenariu. nu doar o data continuarile au fost mai bune decat primele marti.
exemple: Aliens > Alien ; Terminator 2 > Terminator ; Nasul 2 > Nasul 1 .... si lista ar putea fi lunga. Totul depinde de scenariu in mare parte!
plus ca varsta nu e relevanta. Daca un actor imbatraneste nu inseamna ca el nu isi mai are rostul. Personajul feminin central in Alien nu trebuie sa aibe silicoane, talie de viespe, tocuri inalte ci haine de latex. Nu toate filmele se fac dupa reteta Baywatch!
Filmele din seria Alien... 4 la numar au fost reusite toate si fara sa fie repetitive.
Comentariul tau este doar unul critic si neconstructiv ca la 87865465 ale tale fara cap si coada mai merge inca unu, adica nici nu se cunoaste :)

Costirik pe 5 iunie 2014 01:50
E doar un cretin care isi varsa frustrarea adunata cine stie de unde pe acest site.Cel mai bine sa faci ca majoritatea userilor de pe aici: sa l ignori.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells