Sezonul 6 din Last week tonight with John Oliver - pe HBO GO

de Cinemagia în 27 Feb 2019
O analiză satirică și inspirată a personalităților și evenimentelor

John Oliver a început un nou sezon din Last week tonight with John Oliver, serialul apreciat de critici și public, care a câștigat 12 premii Primetime Emmy de la premiera din 2014, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Printre premiile primite au fost Outstanding Variety Talk Series în 2016, 2017 și 2018, Outstanding Writing for a Variety Series în 2016, 2017, 2018 și Outstanding Interactive Program în 2015, 2017 și 2018.

O analiză satirică și inspirată a personalităților și evenimentelor, Last week tonight with John Oliver/Știrile săptămânii cu John Oliver îi oferă lui Oliver o platformă unică unde își poate exprima vocea distinctă și perspectiva aparte asupra problemelor sociale, politice sau existențiale. Fiecare ediție este filmată în New York cu câteva ore înainte de premiera de duminică seara de la HBO US și e formată dintr-un mix de comentarii tipice lui Oliver, momente pre-filmate și invitați ocazionali.

Vulture l-a numit pe Oliver „cea mai importantă persoană din televiziune” și The New Yorker a scris „emisiunea lui John Oliver poate fi considerată cea mai bună și cea mai pură emisiune”.

Fiecare episod are o recapitulare a săptămânii și prezintă o compilație de momente amuzante din știri și o poveste principală despre un anumit subiect. În sezoanele anterioare, Oliver a vorbit despre deșeurile nucleare, fuziunile dintre corporații, vaccinuri, legile de votare, Brexit, drepturile persoanelor transgender, neutralitatea internetului, datoriile studenților, pedeapsa cu moartea, drone, loterii, Donald Trump și multe altele.

Sezonul 6 din Last week tonight with John Oliver/ Știrile săptămânii cu John Oliver a început pe HBO GO pe 18 februarie, iar la HBO 3 este difuzat din 22 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

John Oliver, Tim Carvell, Liz Stanton, Jon Thoday și James Taylor sunt producători executivi, iar regizor este Paul Pennolino.

Sezoanele anterioare sunt disponibile pe HBO GO.

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells