Sezonul 2 al Yellowjackets s-a lansat. Canibalism, revelații șocante, ocultism

de Gloria Sauciuc în 30 Oct 2023
Lansarea sezonului 2 a avut loc în weekendul de Halloween, pe 28 octombrie, o potrivire cu elementele horror, mistery și oculte ale serialului.

Primul episod din sezonului 2 al serialului Yellowjackets este acum disponibil pe SkyShowtime, săptămânal urmând a fi adăugate noi episoade pe platforma de streaming. „Yellowjackets continuă să fie la fel de excepțional și ciudat cu acest al doilea sezon nebunește de inventiv, plin de evoluții tulburătoare și palpitante”, a scris publicația Empire.

În egală măsură poveste de supraviețuire, horror psihologic și dramă despre maturizare, Yellowjackets a primit șapte nominalizări la premiile Emmy, primul sezon - disponibil integral pe SkyShowtime - având un scor rar întâlnit pe Rotten Tomatoes - 100% consens din partea criticilor de film.

Lansarea sezonului 2 a avut loc în weekendul de Halloween, pe 28 octombrie, o potrivire cu elementele horror, mistery și oculte ale serialului. Măsurile disperate la care au recurs supraviețuitorii atunci când lucrurile au devenit foarte rele, cu indicii de canibalism încă de la început, capătă noi valențe odată cu noi dezvăluiri șocante în sezonul 2.

Începând din 28 octombrie, fanii acestui serial dramă-thriller vor putea urmări soarta personajelor în cel de-al doilea sezon, disponibil pentru vizionare în România pe SkyShowtime, cu noi episoade lansate săptămânal. 

Yellowjackets prezintă întâmplările unor fete din echipa de fotbal a unui liceu, extrem de talentate, care devin supraviețuitoarele (ne)fericite ale unui accident de avion care are loc în sălbăticia îndepărtată din Canada.

Serialul prezintă, de-a lungul a două linii temporale, decăderea fetelor din echipa de fotbal - de la un colectiv complicat, dar coagulat, la clanuri sălbăticite, care ajung să consume carne de om. Simultan, serialul urmărește viețile pe care au încercat să le refacă aceste fete, cu aproape 25 de ani mai târziu, demonstrând că trecutul nu a fost niciodată cu adevărat uitat și că ceea ce a început în pustietate nu este nici pe departe încheiat. Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher și Sammi Hanratty le interpretează pe adolescente, în timp ce Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Christina Ricci și Juliette Lewis le portretizează pe omologii lor adulți, care dezvăluie adevărul despre supraviețuirea lor, 25 de ani mai târziu.

„Pornind de la o amestecătură de genuri și influențe, de la serialul Lost la Lord of the Flies, în timp ce zbura între linii temporale supraîncărcate cu personaje pe care trebuia să le cunoaștem atât în versiunea lor adolescentină, cât și în cea adultă, totul a fost un pic haotic și confuz. Până când, adică după câteva episoade, când firele narative încâlcite și ansamblul extraordinar au început să se unească, iar primul sezon s-a transformat în acel lucru rar: un adevărat fenomen cu ardere lentă, care se bucură de un succes de piață”, a mai scris publicația Empire.

Despre al doilea sezon, Empire a notat că „există, de asemenea, un sentiment real că grupul de bază al tinerilor supraviețuitori - Shauna (Sophie Nélisse), Taissa (Jasmin Savoy Brown), Misty (Sammi Hanratty) și Nat (Sophie Thatcher) - sunt cu toții în pragul unei crize de nervi, cu nenumărate halucinații, coșmaruri și episoade de tulburare disociativă. Întrebarea este dacă aceste probleme de sănătate mintală sunt consecința inevitabilă a stresului post-traumatic sau dacă există o forță externă, posibil supranaturală, la mijloc? Acele misterioase figuri cu coarne din pădure par să sugereze cea de-a doua variantă, dar o parte esențială a formulei captivante a acestui serial este modul în care creatorii ne lasă să ghicim dacă există sau nu forțe întunecate la mijloc”...

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame). O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

SkyShowtime oferă filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, ShowTime, Sky Studios și Peacock, plus seriale SkyShowtime Originals și SkyShowtime.

Exploreaza subiecte similare:

Yellowjackets, Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sammi Hanratty, Sophie Thatcher, Lord of the Flies, Lost

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 31 octombrie 2023 21:42
100% scor rar intalnit pe Rotten Tomatoes din partea criticilor? Multe filme si seriale au acel scor in ultima vreme, dar scorul audientelor este sub 30%. Asta deoarece criticii sunt platiti sa dea scoruri mari de studiourile care fac filmele, iar filmele sunt lovite de realitatea audientelor apoi, care au inceput sa urasca curentul "WOKE" fortat de Hollywood si de politica de stanga. Lumea vrea sa fie distrata cand se duce la un film pt, care a platit sau vede un serial acasa pe streaming pt. care la fel a platit, nu sa fie fortata sa vada ceva cu care nu numai ca nu este de acord, dar nici nu este interesata despre acel ceva. Si asta numai din cauza criteriilor ESG si DEI impuse companiilor de catre banci si bancheri sau alti oameni cu putere si bani si nu doar companiilor mari, ci intr-o oarecare masura asupra tuturor lucrurilor care ne guverneaza viata de zi cu zi.
Pentru cei care nu stiu, cautati ce inseamna DEI si ESG si cat demult au ajuns sa influenteze viata. Sa vedeti cate articole scrise de toata media din lume unde se incearca sa ia apararea si sa zica ca e ceva bun si se da vina pe Politica Conservatoare, ca ei sunt cei care sunt impotriva acestora, cand defapt oamenii normali care nu au treaba cu politica deloc, s-au plictisit de distrugerea pe care o aduc aceste criterii.

Prima pagina de pe Google la un search DEI si ESG: "Why we need to defend DEI/ESG: they’re good for people, the planet, and profits".

DEI (Diversity, Equity, Inclusion) ESG (Environment, Social, Governance)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells