Sezonul 2 al serialului supranatural Bitten, cu o frumoasă femeie-vârcolac protagonistă, la Filmcafe

29 Nov 2016
Sezonul 2 va avea premiera pe 30 noiembrie, miercuri seara, la ora 22:00, contiunuând și în decembrie la aceeași oră

Serialul canadian „Bitten”, cu  frumoasa femeie-vârcolac Elena Michaels protagonistă, este un serial horror, plin de suspans, mister și aventură, spectaculos prin imaginile șocante, cu lucruri ce scapă de sub control într-o lume supranaturală. Sezonul 2 va avea premiera pe 30 noiembrie la Filmcafe.

Serialul  „Bitten” este inspirat din seria fantasy de 11 cărţi „Femei din lumea de dincolo” scrisă de autoarea canadiană Kelley Armstrong. Filmările pentru cele 10 episoade ale sezonului 2 au fost făcute în Canada.

Din distribuţie fac parte Laura Vandervoort („Ted”, „Smallville”), Greyston Holt („Supernatural”), Greg Bryk („The Incredible Hulk”, „A History of Violence”).

Când a părăsit Stonehavne - „pe bune de data aceasta” - Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală. Aceasta până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei, care i-a cerut să vină înapoi. Așa că acum ea se întoarce, plecând departe de viața ei normală ca fotograf în Toronto. Revine în lumea vârcolacilor, plină de reguli referitoare la protejarea haitei și înapoi la un bărbat pe care a încercat să-l uite timp de mai mulți ani. Iar dacă lucrurile nu erau destul de complicate, se întâmplă ca Elena să fie singurul vârcolac femeie în viață.

Despre Filmcafe

Filmcafe găzduieşte divertismentul prin care telespectatorii pot evada din cotidian, prin difuzarea celor mai bune selecţii de filme şi seriale care pot fi urmărite de generaţii diferite. Strategia de bază a Filmcafe este alcătuită din  emoţii, poveşti umane şi romantism, introducând aceste teme în emisiuni. Filmcafe îşi stabileşte audienţa către genul de divertisment general, concentrându-se pe un conţinut de comedie, crimă şi aventură/mister.

Alte știri din cinema

Trailer nou: vin' la Nosferatu să te gâdile cu dinţii pe piele

Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson şi Willem Dafoe joacă în remake-ul filmului din 1922

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells