Serialul Stăpânul inelelor anunţă titlul final!

de Ştefan Dobroiu în 20 Ian 2022
Titlul sugerează un punct central al poveştii ţinute până acum la mare secret

După o producţie anevoioasă şi extrem de costisitoare, serialul The Lord of the Rings, inspirat de cărţile lui J.R.R. Tolkien, îşi anunţă titlul final. Acesta este The Lord of the Rings: The Rings of Power. Fanii universului cinematografic inspirat de operele lui Tolkien au acum ce discuta, din moment ce titlul (şi declaraţiile creatorilor, mai jos) dezvăluie un punct central al poveştii.

Deşi încă nu cunoaştem detalii foarte exacte, printre puţinele informaţii confirmate se numără faptul că acţiunea serialului va avea loc în al Doilea Ev, când Sauron a făurit Inelele Puterii. În clipul ce însoţeşte dezvăluirea titlului este reluată lista inelelor şi deţinătorii lor iniţiali: "Trei inele pentru Regii elfilor cei de sub soare. Şapte pentru ei, stăpânii gnomilor din săli de stâncă. Nouă, Oamenilor care ştiu că­-n lumea lor se moare. Unul pentru Seniorul Întunecimii­-n noaptea lui adâncă" (din traducerea românească a volumului Întoarcerea regelui).

"Acesta e un titlu care ne place să ne imaginăm că ar putea sta alături de romanele clasice ale lui Tolkien", au declarat pentru Variety creatorii serialului, J.D. Payne şi Patrick McKay. "Inelele Puterii sunt în mijlocul tuturor poveştilor din al Doilea Ev: făurirea inelelor, ascensiunea Lordului Întunecat Sauron, destinul epic al Númenor şi Ultima Alianţă a Oamenilor şi a Elfilor. Până acum am văzut pe ecran povestea unui singur inel - dar înainte de acesta au fost multe altele... şi abia aşteptăm să vă arătăm uimitoarea lor poveste".

Serialul se va lansa pe 22 septembrie. Al doilea sezon deja a primit undă verde.

Exploreaza subiecte similare:

The Lord of the Rings

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Manusa pe 21 ianuarie 2022 08:44
Sper ca serialul se va ridica la asteptarile fanilor si la inaltimea filmelor. La fel si actorii sper sa se potriveasca rolurilor la fel ca in The Hobbit si Lord of the rings unde fiecare actor s-a potrivit cu personajul pe care l-a interpretat. Asta o vom vedea, din pacate vom avea ceva timp de asteptat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells