Serialul Queen Charlotte: A Bridgerton Story - trailer final și noi imagini

de Gloria Sauciuc în 24 Mar 2023
Queen Charlotte: A Bridgerton Story, disponibil din 4 mai, doar pe Netflix

Netflix și Shondaland au lansat trailerul oficial, key art și noi imagini pentru viitoarea serie prequel Queen Charlotte: A Bridgerton Story.  Bridgerton a aprins imaginaţia unei lumi întregi şi a creat rochii, diademe cu pietre preţioase, panglici şi tocuri cu pene pentru cea mai mare parte a ultimilor doi ani, ajungând la 41% dintre abonaţii Netflix.

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului extrem de popular Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate, se vede în sinopsisul oficial. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton. 

Amarteifio o va juca pe Regina Charlotte în tinerețe, în timp ce Corey Mylchreest va juca rolul Regelui George, anunță Variety, a cărui personaj matur este jucat de James Fleet în Bridgerton.

Serialul este despre ascensiunea Reginei Charlotte, personaj jucat de către Golda Rosheuvel în serialul Netflix produs de către Shonda Rimes..

Prequel-ul la popularul serial Bridgerton și-a găsit eroina în India Ria Amarteifio, actrița din Line of Duty. Noul serial surprinde nunta dintre cele două fețe regale, personajele și publicul fiind martore la o schimbare radicală în societate, perioada Regenței.

Tânăra Charlotte este promisă de soție Regelui Angliei, un misterios tânăr din familia regală pe care nu l-a întâlnit niciodată. Odată ajunsă la Londra, își dă seama că ea nu era ceea ce familia regală își dorea. Totuși, ea va reuși să se descurce în lumea palatului, făcând primi pași către ceea ce urma să devină: o regină mult-îndrăgită.

Rosheuvel își va relua rolul în spin-off alături de distribuția originală a filmului. Adjoa Andoh și Ruth Gemmell vor reveni în rolurile Lady Agatha Danbury și Lady Violet Bridgerton, iar nou-venita Arsema Thomas va juca în rolul unei tinere Lady Danbury.

Distribuția cuprinde și nume din Urzeala Tronurilor, Michelle Fairley în rolul mamei lui George, prințesa Augusta, pe care o vedem - de altfel - și în trailer.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells