Serialul post-apocaliptic Cei rămași/The Leftovers, din 30 iunie, la HBO

de Cinemagia în 25 Iun 2014
În fiecare luni, de la ora 22:00, HBO va difuza în premieră unul dintre cele 10 episoade ale serialului Cei rămași

O nouă producție originală HBO va avea premiera pe 30 iunie la HBO. Serialul Cei rămași va fi disponibil și pe HBO GO.

Serialul HBO The Leftovers/Cei rămași prezintă povestea oamenilor care au rămas pe Pământ după „Plecare”. Când nimic nu mai are sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tată a doi copii și șeful poliției, încearcă să mențină o stare de normalitate în jurul său.

Când 2% din populația lumii dispare brusc, fără explicații, lumea se luptă să înțeleagă ce s-a întâmplat și ce ar trebui să facă acum – oare a fost sau n-a fost Apocalipsa?

Damon Lindelof, co-creatorul serialului Lost, propune o dramă care se concentrează pe un oraș de provincie ale cărui idei preconcepute sunt spulberate în urma unui eveniment global numit „Plecarea”. Bazat pe bestsellerul scris de Tom Perrotta (co-creator și producător executiv) în 2011, serialul spune povestea locuitorilor orașului fictiv Mapleton, poveste ce începe la trei ani de la ziua fatidică de 14 octombrie în care 140 de milioane de oameni – 2% din populația lumii – au dispărut fără urmă.

Văzut în primul rând din perspectiva șerifului Kevin Garvey (Justin Theroux), serialul arată modul în care oamenii obișnuiți reacționează la evenimente inexplicabile – cum pot fi unite sau distruse familii și comunități - și dezvăluie modul în care o calamitate fără precedent poate transforma credința oamenilor în cinism, paranoia, nebunie sau fanatism. Amplasat într-o mică suburbie din New York, serialul îl prezintă - aşadar - pe Kevin Garvey (Justin Theroux), un tată a doi copii și șeful poliției, care încearcă să mențină o stare de normalitate atunci când nimic nu mai are sens. Povestea începe la 3 ani după „Plecare”.

Protagonistul serialului este șeriful Kevin Garvey (jucat de Justin Theroux - Mulholland Drive), ale cărui îndatoriri sunt subminate de demoni reali și imaginari, Laurie - soția lui, (Amy Brenneman - Private Practice) - este membră a grupului „Mărturiile vii”, Jill (Margaret Qualley) este fiica apatică a lui Kevin, iar Aimee (Emily Meade) este prietena acesteia. Kevin are un fiu, Tom (Chris Zylka), care s-a alăturat unui grup condus de misteriosul vindecător Wayne (Paterson Joseph). Michael Gaston (Mad Men) este Dean, iar Liv Tyler este Meg, care are dubii serioase cu privire la nunta ei.

În alte roluri îi mai întâlnim pe: Scott Glenn, Charlie și Max Carver (Desperate Housewives), Annie Q., Ann Dowd, Amanda Warren, Carrie Coon, Christopher Eccleston (Doctor Who).

 

Exploreaza subiecte similare:

The Leftovers, Damon Lindelof, Lost, Justin Theroux, Amy Brenneman, Margaret Qualley, Emily Meade, Chris Zylka, Paterson Joseph, Mad Men, Liv Tyler, Scott Glenn, Max Carver, Amanda Warren, Carrie Coon, Christopher Eccleston

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells