Serialul Luke Cage de la Marvel, în producție

de Gloria Sauciuc în 18 Sep 2015
Rosario Dawson îşi va relua rolul de Claire Temple din Daredevil

Marvel a confirmat recent vestea că Alfre Woodard (12 ani de sclavie, Annabelle) s-a alăturat distribuţiei din serialul Netflix „Luke Cage”. Acest anunţ oficial a venit cu multe informații despre intriga serialului şi unele personajele.

Să începem cu sinopsiul oficial al serialului: După ce un experiment sabotat îl lasă cu super forţă și piele indestructibilă, Luke Cage (Mike Colter) devine un fugar care încearcă să-şi refacă viața în modernul Harlem al zilelor noastre, faimosul cartier din New York. Dar el este repede dat de gol și trebuie să lupte pentru inima orașului său – forțându-l să se confrunte cu un trecut pe care el încercase să-l îngroape.

Anunțul continuă să ofere clarificări cu privire la personajele care vor fi în serial. Woodard va juca un personaj numit Mariah Dillard, care este politician local din Harlem. Ea este, de asemenea, verişoara lui Cornell „Cottonmouth” Stokes (Mahershala Ali). Dillard urmăseşte „să aducă o nouă eră a schimbării pe străzile pe care a crescut. Viața ei personală și cariera intră în criză din cauza celui mai nou erou al Harlemului, Luke Cage, precum și a actelor nefaste ale vărului ei, Cottonmouth...”

Se zvonește că Dillard va sfârși prin a deveni personajul negativ Black Mariah. Jeph Loeb, producătorultor executiv şi şeful Marvel Television a vorbit despre Woodard asumându-şi-o pe Dillard, spunând: „Alfre are o prezență incredibilă, unică și intimidantă pe ecran, ceea ce o face să fie perfectă ca lider al comunității din Harlem. Nu am putut fi mai încântaţi că o actriţă recunoscută și talentată ca Alfre a decis să ni se alăture în această aventură”.

Alţi actori implicaţi în serial sunt Frank Whaley (Pulp Fiction, Broken Arrow, Gotham) în rolul detectivului Rafael Scarfe. Simone Missick o va juca pe Missy, descrisă ca „o femeie cu un puternic simţ al dreptăţii”. Este aproape sigur că ea joacă, de fapt, rolul detectivului particular meta-uman Misty Knight, dar va trebui să așteptăm și să vedem dacă se confirmă, scrie geektyrant.com.

Theo Rossi (Sons of Anarchy) a fost distribuit în rolul lui Shades, care este un criminal de carieră, un alt personaj negativ cu care Cage se confruntă. Rosario Dawson îşi va relua rolul de Claire Temple din „Daredevil”. Nu se spune niciun cuvânt despre premiera serialului, dar cel mai probabil va fi toamna anului 2016.

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 19 septembrie 2015 01:36
Sunteti in urma rau:))) Dupa Daredevil, urmeaza Jessica Jones in noiembrie, Luke Cage la anul apoi Iron Fist si in cele din urma Netflix pregateste un serial cu toti cei patru "Defenders"

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells