Serialul Dosarele X ar putea să revină pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 19 Ian 2015
David Duchovny (Mulder) şi Gillian Anderson (Scully) s-ar putea întoarce „la datorie”

Pe lângă unele discuţii ocazionale despre un al treilea film de lungmetraj Dosarele X, iată că există interes pentru readucerea serialului, sub o formă sau alta, la TV, fie ca un restart de la zero, fie cu echipa iniţială, scrie presa internaţională.

Şefii Fox, Dana Walden şi Gary Newman, susţin că iau în calcul această variantă la modul serios. Vorbind în cadrul conferinţelor organizate de Asociaţia Criticilor pentru Producţii TV despre planurile lor privind reţeaua de televiziune Fox, Walden şi Newman au recunoscut că ar cocheta cu ideea unor Mulder şi Scully care s-ar întoarce „la datorie”: „E adevărat că am avut unele discuţii pe tema Dosarele X. Sperăm să îi putem readuce pe micul ecran la un moment dat”, a spus Newman, citat de Entertainment Weekly.

Walden adaugă: „Gary şi cu mine am lucrat, amândoi, la 20th Century Fox de-a lungul întregului serial Dosarele X. A fost o experienţă extraordinară. Am păstrat o relaţie bună de colaborare cu Chris, David şi Gillian. Avem speranţe mari, dar e greu. Actorii sunt ocupaţi, au multe proiecte în derulare. Chris, mai ales, are multe pe cap, aşa că e greu să îşi facă timp pentru asta”.

Cea mai dificilă alegere, înafară de cea legată de reluarea sau nu a unui serial care s-a menţinut nouă ani pe post şi a generat un întreg univers, este cea legată de carierele actuale ale lui Gillian Anderson (Scully) respectiv David Duchovny (Mulder), care au la ora actuală parcursuri separate pe micul ecran: Anderson apare în Hannibal şi în mai multe sezoane din The Fall, în timp ce Duchovny joacă într-un nou serial, Aquarius, care urmează să fie lansat în acest an. Creatorul serialului, Chris Carter, se pregătea de producţia TV The After, până când a aflat că Amazon a hotărât să nu îi dea undă verde.

Totuşi, Dosarele X nu a fost singurul serial luat în calcul pentru o nouă serie. Dacă pentru Prison Break nu e cazul, şefii studiourilor Fox îşi îndreaptă atenţia către serialul 24, deşi, posibil, într-o variantă fără Kiefer Sutherland.

Exploreaza subiecte similare:

The X Files, David Duchovny, Gillian Anderson

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mario7g pe 20 ianuarie 2015 00:49
Stire complet gresita,FOX iau in calcul un nou sezon pentru Prison Break...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells