Seria Piraţii din Caraibe, resuscitată cu Margot Robbie

de Ştefan Dobroiu în 27 Iun 2020
Adio, Johnny Depp, şi bine ai venit, Margot Robbie

Lumea piraţilor este foarte misogină, prin urmare avem probleme să găsim termeni la feminin pentru "pirat" sau "căpitan". Probabil va trebui s-o facem la un moment dat, pentru că Disney anunţă un nou sequel Piraţii din Caraibe, dar fără Jack Sparrow. Margot Robbie va interpreta rolul principal, cel mai probabil al unei navigatoare gata să ia cu asalt albastrele ape ale Caraibelor. "Pirăţoaică" o fi bun?

Noi am fost fanii primului film, dar nu şi ai continuărilor tot mai slabe şi credem că franciza este răspunzătoare pentru distrugerea, măcar în parte, a carierelor unor Johnny Depp, Keira Knightley şi Orlando Bloom. Sperăm că Disney a învăţat din greşeli şi că acest reboot va oferi mai mult decât o protagonistă în locul unui protagonist şi mai multă satisfacţie pentru public.

The Hollywood Reporter anunţă că proiectul nu se vrea a fi un spin off, ci "o poveste originală cu personaje noi, sub eticheta Piraţilor". Este încurajator şi faptul că de scenariu se va ocupa Christina Hodson, scenarista care a resuscitat franciza Transformers cu Bumblebee, a scris Birds of Prey şi finalizează acum scenariul la The Flash (detalii aici). Cine ştie, poate că o perspectivă feminină va salva Piraţii de la irelevant, dar cel mai bine ar fi să ne crească aşteptările abia după ce aflăm sinopsisul noului blockbuster.

Foto: Margot Robbie în Birds of Prey. Punem pariu că ajunge după gratii şi în noul film Piraţii din Caraibe?

Exploreaza subiecte similare:

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, The Flash, Margot Robbie, Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom, Bumblebee , Christina Hodson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GallaxyCreator pe 27 iunie 2020 20:25
Astia chiar nu se invata minte. Cand vor pricepe ca gender bending fortat al unor francize consacrate nu functioneaza niciodatra, va mai amintiti de Oceans Eight, Ghostbusters etc??? Cate francize vor mai masacra astia??
cavallioty pe 28 iunie 2020 13:05
franciza piratilor a ajuns foarte jos in termeni de calitate asa ca noul film nu poate decat sa fie mai bun.Ocean's Eight nu a fost un esec,poate doar din punct de vedere strict personal
cody_rusu pe 29 iunie 2020 21:41
ocean s eight a fost un esec atat la box office cat si din punct de vedere critic
unkn0wn pe 27 iunie 2020 23:51
Bumblebee si Birds of Prey au fost filme foarte slabe, in mod sigur, noul film va fi o porcarie de asemenea.
Phantom_sub pe 28 iunie 2020 12:24
Bumblebee a fost foarte bun. Nu ţi-a plăcut ţie. Majorităţii a plăcut. Celălalt film nu prea a prins, eu unul nu l-am văzut.
cody_rusu pe 29 iunie 2020 21:43
sunt de acord ca bumblebee a fost bun pentru ce a vrut sa fie...dar sa faci piratii fara johnny depp e cam asa nu stiu
Phantom_sub pe 30 iunie 2020 07:56
Depp nu prea mai e aşa iubit de fani. I-au cam "măcelărit" personajul în ultimele filme, nu mai e acel pirat şi lider de temut. L-au făcut înapoiat mintal. Nu spun că nu era împedicat, asata făcea parte din şarmul lui, din identitatea lui, dar i-au distrus rău de tot personajul. Şi nici în afara Piraţii din Caraibe nu prea mai a avut un succes răsunător.
Cretzulynne pe 28 iunie 2020 13:01
"Pirateriță" îmi place mai mult.

https://descopera.ro/cultura/3323028-femeile-pirat-povestea-ascunsa-a-pirateriei

spartacus pe 1 iulie 2020 16:26
Deci ”seria Piraţii din Caraibe, resuscitată cu Margot Robbie”?!?... Serios?!... Seria aceasta a fost ”dusă în spate” de către Johnny Deep, datorită lui filmul a avut succesul pe care l-a avut (bine - și datorită efectelor speciale). Deși sunt in asentimentul celor ce spun că seria a decăzut mult, mie unul mi-au plăcut toate filmele.Dacă Johnny Deep nu va apărea in vreun film următor din serie, acesta va fi un eșec încă de pe acum, de acest lucru sunt sigur. Dar asta e doar părerea mea.
flower26free pe 11 februarie 2021 17:07
in asentiment cu tine. Nici nu ma voi obosi sa vad urmatorul film din aceasta serie daca nu va avea fosti actori.
flower26free pe 11 februarie 2021 17:06
Fara Deep nici nu merita vizionat. Fara el in seria aceasta de la bun inceput, ar fifost un esec total. Dar de acum inainte, cu siguranta va fi ceva fara insemnatate. Desi incepuse sa fie mai slaba seria, nu au fost vinovati actorii. eu pentru ei si pentru prestatia lor m-am uitat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells