Sequel-ul lui The Bourne Legacy l-ar putea avea în distribuţie pe Matt Damon

de Cristina Grigore în 22 Feb 2013
Actorul şi-a exprimat dorinţa de a reveni în franciză, însă nu discutat încă despre asta cu reprezentanţii studioului

Preşedintele studiourilor Universal, Adam Fogelson, a confirmat recent, într-un interviu  acordat  The Hollywood Reporter, sequel-ul lui The Bourne Legacy,  o relansare a popularei francize, despre care acesta a mai dat şi alte câteva detalii.

„Ideea noastră [în ceea priveşte  The Bourne Legacy]  a fost aceea de a crea un univers, o lume şi nişte personaje care să ne ofere libertatea şi flexibilitatea de care avem nevoie pentru a merge mai departe”, a explicat Fogelson. „Într-adevăr, ultimul film nu a avut acelaşi succes la box-office precum anteriorul. Dar nici nu a costat la fel de mult. Performanţa lui la box-office a fost asemănătoare cu încasările primului film din serie”, a continuat el.

The Bourne Legacy, filmul ce l-a avut în rol central pe Jeremy Renner, a avut încasări globale de 276 de milioane de dolari, în vreme ce The Bourne Ultimatum a câştigat 442 de milioane de dolari în toată lumea.

„Cu siguranţă că vom mai face filme Bourne, susţin cu tărie această afirmaţie. Matt Damon a anunţat că este posibil să revină în franciză şi îi respectăm decizia în cazul în care chiar îşi doreşte acest lucru şi are de gând să discute cu noi. Cred însă că ultimul film ne-a oferit o mulţime de posibilităţi în ceea ce priveşte viitorul capitol din serie”, a mai spus preşedintele Universal.

Exploreaza subiecte similare:

The Bourne Legacy, Jeremy Renner, The Bourne Ultimatum, Matt Damon

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 22 februarie 2013 08:47
ma bucur pentru Matt Damon.
cosmin_kedii pe 22 februarie 2013 09:20
cred ca lui i se potriveste mult mai bine rolul
Han_Solo pe 22 februarie 2013 09:41
Matt Damon are novoie de o revenire. In ultimu timp nu a prea mai avut nici un succes iar seria Bourn poare fi o relansare, la fel cum a fost Fast & Furious pt Vin Diesel.
Fourleaf22 pe 22 februarie 2013 14:12
Nu va reveni fara Paul Greengrass, iar acesta cred ca a facut tot ce a putut cu Bourne si are alte 2 proiecte la care lucreaza. Mai bine o lasa asa oricum, Ultimatum ar fi prea greu de egalat si dupa mine Legacy a fost o mare nenorocire de film....
radu3455 pe 22 februarie 2013 17:48
a jucat bine Jeremy Renner dar nu mai bine ca Matt Damon
AndreBlack pe 22 februarie 2013 18:08
Lui i se potriveste mai bine rolul . Nici Jeremy Renner nu a jucat prost dar parca tot cu Matt Damon este mai frumos .
SANDA45 pe 23 februarie 2013 16:33
sunt mai bune cu damon
alex_il_fenomeno pe 14 martie 2013 21:34
Iar revine...parca nu s-ar mai lega povestea sub niciun chip.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells