Se face şi Bad Boys 3, susţine Martin Lawrence

de Cristina Grigore în 15 Aug 2014
De scenariul filmului se ocupă David Guggenheim (Safe House 3).

Despre lansarea producţiei lui Bad Boys 3 s-a mai vorbit, dar fără ca ceva să se concretizeze până acum. Însă într-un interviu recent preluat de SlashFilm.com, Martin Lawrence a dat asigurări că proiectul este încă în cărţi şi urmează a fi realizat.

„Am vorbit recent cu Jerry Bruckheimer şi el mi-a spus că filmul se va face, se lucrează acum la scenariu şi nu mai este mult până când acesta va fi finalizat”, a ţinut să menţioneze Lawrence. Bruckhaimer a declarat şi anterior că mai toţi ce implicaţi în producţia filmului vor ca acesta să înceapă cât mai devreme filmările, însă având în echipă nume precum Will Smith şi Michael Bay, este dificil, dacă nu imposibil, să se întâmple ca programele de lucru ale tuturor să coincidă.

De scenariul lui Bad Boys 3 se ocupă David Guggenheim (Safe House 3).

Exploreaza subiecte similare:

Martin Lawrence, Bad Boys 3, jerry bruckheimer

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fraa pe 15 august 2014 08:49
Daca e ceva ce ma enerveaza la site-ul asta e ca redactorii nu dau doi bani pe ce scriu si doar traduc stirea de pe alte site-uri (ceea ce n-ar fi tocmai o problema daca ar fi atenti). Safe House nu a avut parte nici de partea a doua ca sa nu mai vb de a treia. Un simplu search pe IMDB rezolva problema.
P.S: ati mai scris voi si de Harrison Ford ca s-a accidentat pe platourile de la STAR TREK: Episode VII asa ca ce sa mai vb...

chrisminca pe 15 august 2014 10:06
Adevarat. Si eu m-am blocat putin la ultima propozitie.
cristi23 pe 15 august 2014 14:27
sa vedem cum va fi......
GAMBITT pe 15 august 2014 22:05
Superrrrrrrrrrrrrrrrr bravo baieti abia astept o noua ventura a baietilor rai cat inca mai sunt credibili, sa se faca e loc pentru toate filmele si toate gusturile imporatant sunt actori ca sunt aceasi asta ma bucura,nu cred ca cine va si-ar dori sa vada altii actori in aceste roluri. E ca si GREU DE UCIS 6 CU AR FI FARA BRUCE SI MISIUNE IMPOSIBILA FARA TOM.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells