Scenaristul lui The Avengers și Ready Player One vorbeşte despre extinderea universului Matrix

de Cristina Grigore în 19 Mar 2018
Noul film Matrix, aflat de multă vreme în programul de lucru al lui Zak Penn, nu va fi o continuare, nici un reboot al seriei originale

Scenaristul Zak Penn (Ready Player One, X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk, The Avengers) a vorbit de filmul pe care îl pregătește și a cărui acțiune se va desfășura în universul Matrix. După ce a menţionat faptul că pelicula nu va fi nici un reboot, nici o continuare a celorlalte filme ale seriei, Penn și-a reconfirmat lucrul la proiect, fără a dezvălui și în ce stadiu se află acesta.

„Lucrez chiar în această perioadă la noul Matrix. Se află într-un anume stadiu… Mă străduiesc de multă vreme să readuc franciza pe marile ecrane. Nu pot intra prea mult în detalii, însă pot să vă spun că îi hărţuiesc de multă vreme pe cei de la Warner Bros cu acest film. Mai lucrez, între timp, şi la alte proiecte”, a spus Zak pentru screenrant.com.

„Uitaţi, cred că OASIS (spaţiul virtual din Ready Player One) este ceva similar… Şi Matrix şi OASIS au un teren comun şi sunt universuri perfecte pentru a dezvolta noi aventuri. Când s-a vorbit despre relansarea lui Matrix unii s-au strâmbat, însă eu ştiu ce fac. Matrix este  unul din favoritele mele…dacă va fi relansat, oamenii cu siguranţă se vor duce să îl vadă”, a mai spus Zak.

Exploreaza subiecte similare:

Zak Penn, Ready Player One, X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk, The Avengers

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 19 martie 2018 21:03
Toti vor sa aiba un univers?
Pff..

spartacus pe 20 martie 2018 09:18
Pot să facă ei ce filme vor acum din ”universul Matrix”, nimic nu se va putea compara cu seria inițială, nu mai vorbesc de prima parte care a însemnat cu adevărat o ”resuscitare” a efectelor speciale in cinematografie. Părerea mea.
Phantom_sub pe 20 martie 2018 16:48
De fapt, vor sa extinda universul Matrix. E o relansare, nu un reboot.
carmen_angelus_romila pe 29 iulie 2018 11:40
Universul "Matrix" este intotdeauna plin de surprize fabuloase astfel incat, ii mai asteptam cu noi realizari pe masura.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells