Scenaristul lui Black Panther va lucra la sequel-ul filmului Call of Duty

de Cristina Grigore în 28 Nov 2018
Adaptarea seriei de jocuri cu acelaşi nume a fost anunţată în luna februarie

Activision Blizzard, compania ce a scos pe piaţă populara serie de jocuri video Call of Duty, are speranţe mari în ceea ce priveşte adaptarea cinematografică a numitelor jocuri. Potrivit Variety.com, scenaristul lui Black Panther, Joe Robert Cole, a fost deja angajat să se ocupe de un sequel Call of Duty.

Se are în vedere, aşadar, o franciză, cu toate că, de la anunţarea primului film Call of Duty – în luna februarie a acestui an – nu au mai fost oferite nici un fel de detalii legate de acesta. Se ştie doar că pelicula va fi regizată de Stefano Sollima, aclamat pentru succesul lui Sicario: Day of the Soldado. Sollima a avut parte, aşadar, de un antrenament bun înainte de a fi „chemat la datorie”, într-o nouă confruntare plină de  armament şi vehicule blindate.

Lansată în 2013, pe PC, seria Call of Duty pune jucătorul în locul unui soldat obişnuit, într-un decor de război inspirat din realitate (Al Doilea Război Mondial, Războiul din Vietnam) sau imaginar – conflicte spaţiale, futuriste, împotriva zombilor. Cel mai recent joc al seriei, Call of Duty: Black Ops 4, a fost lansat în luna octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Joe Robert Cole, Black Panther, Sicario: Day of the Soldado, Stefano Sollima

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JokerCroker pe 28 noiembrie 2018 17:52
Seria Call of Duty a inceput in 2003, nu 2013.
Nici sa copiati nu mai stiti.

unkn0wn pe 28 noiembrie 2018 20:23
Call of Duty Modern Warfare a fost cea mai tare ca poveste pentru ca a prezentat un razboi fictiv intre America si Rusia, cat despre regizor pot sa zic doar ca Black Panther a fost o porcarie plictisitoare. Sper sa nu se faca varianta din al 2-lea razboi mondial si sa nu fie la fel de plictisitor si prost ca Black Panther.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells