Scenariştii lui Tomb Raider lucrează la Young Merlin

de Cristina Grigore în 27 Mar 2014
Filmul va fi adaptarea primului roman din seria de succes a lui T.A. Barron, The Lost Years of Merlin

T. A. Barron este unul dintre scriitorii fantasy de succes la ora actuală, iar una in seriile sale de romane pentru tineri, The Lost Years of Merlin, a atras de ceva vreme atenţia Hollywood-ului. Primul roman din serie va fi adaptat, scrie TheHollywoodReporter.com, cu ajutorul scenariştilor lui Tomb Raider, Patrick Massett şi John Zinman.

Filmul va fi produs sub egida Disney şi se va intitula Young Merlin. În centrul aventurilor va sta adolescentul ce va deveni într-o bună zi puternicul mag şi mâna dreaptă a regelui Arthur. Evoluţia este însă plină de obstacole şi lecţii pe care trebuie să şi le însuşească înainte de a obţine gradul înalt al măiestriei în arta magiei – trebuie să înveţe să îşi tempereze mândria şi latura întunecată a personalităţii. Tânărul Merlin va fi însoţit în aventurile sale de o fată, Rhia şi un bufon în devenire, Bumbelwy. Antagonistă îi va fi Rhita Gawer, un spirit războinic.

Şi alte companii de producţie au încercat, de-a lungul anilor, să aducă pe marele ecran seria de romane a lui Barron. Miramax, Paramount şi Warner Bros. au renunţat însă până la urmă, nereuşind să găsească resursele şi echipa creativă necesară pentru o asemenea adaptare de proporţii.

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Massett, John Zinman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 27 martie 2014 11:16
interesant , sa vedem ce o sa iasa , cum vor reusi sa transmita mesajul
raulk pe 27 martie 2014 12:54
Daca o sa fie ceva in genul serialului Merlin produs de BBC atunci cred ca o sa faca o figura buna.
Bayard pe 27 martie 2014 14:34
Abia s-a terminat serialul Merlin... acum vreo 2-3 ani au incercat si un serial cu Arthur, Camelot parca... nu inteleg de ce nu mai asteapta cativa ani.
alex_il_fenomeno pe 28 mai 2014 19:48
Suna bine pana acum, chiar sper sa faca ceva fain de aici.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells