Scenariștii lui Deadpool 3 confirmă despre continuare că va fi una vulgară

de Gloria Sauciuc în 4 Iun 2022
Chiar sub semnătura Disney, personajul nu va fi „cumințit” pentru copiii din public și nici pentru familiile care vin la cinema

Scenariștii lui Deadpool 3, Rhett Reese și Paul Wernick, îi asigură pe fanii care își fac griji legat de faptul că Disney ar fi ajustat trăsăturile personajului că „Deadpool va rămâne Deadpool.” Rhett Reese și Paul Wernick, scenariștii lui Deadpool 3, au confirmat că Deadpool 3 va continua stilul vulgar al seriei deși acesta este semnat de către studiourile Disney.

Dus la perfecțiune de către actorul Ryan Reynolds, vestitul mercenar cu replici fără perdea a debutat în filmul din 2009 X-Men Origins: Wolverine. Datorită unor critici intense la adresa reprezentării personajului în film, Reese și Wernick au fost cooptați pentru a ajuta la realizarea unei continuări mai fidele valențelor de personaj de benzi desenate ale protagonistului.

În cadrul unui interviu, cei doi scenariști au dat asigurări că „Deadpool va rămâne Deadpool...” Mai mult, Reese a sugerat că studiourile Marvel „ne-au susținut foarte mult în ceea ce facem” atunci când au întrebat despre cum e să scrii scenarii în cadrul studiourilor cu producții preponderent pentru copii Disney.

Acest fapt vine ca o noutate pentru fanii Deadpool care își fac griji că personajul lor preferat s-ar putea să își piarda înclinația spre glume fără perdea și spre expresii colorate. Atunci când primele două filme și-au câștigat un rating R (nerecomandat sub 15 ani - n.red), ar fi greu de digerat pentru fani să își imagineze că personajul lor preferat ar putea să fie „cumințit” pentru copiii din public și pentru familiile care vin la cinema.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells