Scandalul corupției de la FIFA va fi adus pe marele ecran de Matt Damon și Ben Affleck

de Cristina Grigore în 29 Iun 2015
La cârma producției va sta Gavin O’Connor (Jane Got a Gun, Warrior)

Matt Damon și Ben Affleck vor produce un film despre scandalul fără precedent ce a afectat anul acesta imaginea Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), scrie The Hollywood Reporter.

Proiectul are la bază viitoarea carte a lui Ken Bensinger, Houses of Deceit, ce documentează rolul deținut în zguduitorul scandal al corupției de către Chuck Blazer, personaj influent la FIFA și președinte al Federației pan-americane de fotbal. Acesta s-a confruntat cu acuzații de mită și evaziune fiscală încă din 2010.

Damon și Affleck vor colabora, prin intermediul companiei lor, Pearl Street Films, cu studiourile Warner Bros., ce au obținut dreptul de adaptare a cărții. Anthony Tambakis (Warrior) a fost desemnat să imagineze scenariul, iar la cârma producției va sta Gavin O’Connor (Jane Got a Gun, Warrior).

Exploreaza subiecte similare:

Matt Damon, Ben Affleck, actor, Gavin O'Connor, Anthony Tambakis

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 29 iunie 2015 16:37
Americanii fac un film despre coruptia din fotbal, un sport iubit de intreaga planeta, insa aproape necunoscut americanilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells