Samuel L. Jackson o susţine pe Brie Larson în faţa unora dintre fanii Marvel, „bărbaţi care nu îşi pot găsi o parteneră”

de Gloria Sauciuc în 21 Iun 2023
Samuel L. Jackson se află la primul rol principal într-un proiect Marvel odată cu serialul Secret Invasion

Samuel L. Jackson a luat apărarea colegei de platou Brie Larson în timpul unui interviu avut de curând cu publicaţia Rolling Stone, în care actorul care îl joacă pe Nick Fury a fost întrebat despre faptul că Larson a fost ţinta insultelor unora dintre fanii Marvel. Cei doi actori au jucat rolul protagoniştilor din Captain Marvel în 2019, care a fost criticat de un segment al fanilor pentru că a pus personajul lui Larson în rolul principal. Jackson o consider pe Larson „o persoană mai puternică decât pare.”

Jackson şi Larson s-au întâlnit pentru prima oară în timpul producţiei Kong: Skull Island, apoi acesta a fost distribuit într-un rol secundar în debutul ei ca regizor, Unicorn Store. Prietenia lor s-a întărit atunci când Studiourile Marvel şi Disney i-au oferit rolul Captain Marvel.

„Ne-am apropiat în timpul filmărilor, în perioada în care se ţineau alegerile în care a câştigat Donald Trump”, şi-a reamintit Jackson. „Era devastată şi eu i-am spus: Nu-i lăsa să te afecteze. Acum, trebuie să fii puternică.” Apoi, când a fost aleasă pentru rolul titular din Captain Marvel,Larson l-a sunat. „`Vor să joc în Universul Marvel. Să o fac?` Şi i-am spus `Sigur că da! Să o faci!`”.

Adresându-se celor care postează online mesaje de ură, Jackson a spus: „Ea nu vă va lăsa să o distrugeţi. Aceşti bărbaţi care urăsc femeile puternice. V-a deranjat că este o feministă cu o părere puternică pe care o spune? Toţi vor ca ceilalţi să fie aşa cum vor ei. Ea este cine este, şi e sinceră”.

Jackson a fost un stâlp al Universului Cinematografic Marvel, jucând rolul lui Nick Fury încă din scena de după generic din Iron Man din 2008. Abia odată cu noul serial Disney+ Secret Invasion Jackson a avut şansa unui rol principal într-un proiect Marvel.

 

Exploreaza subiecte similare:

Secret Invasion, Captain Marvel, Samuel L. Jackson, Brie Larson

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vyydo pe 23 iunie 2023 16:17
barbatii care urasc femeile puternice? aceeasi barbati care o apreciaza pe Sigourney Weaver? sau Linda Hamilton? sau Emily Blunt? oare ce au personajele jucate de actritele astea? sunt personaje construite bine. si fury din mad max e scrisa bine. brie pe langa ca joaca un personaj scris prost a si comentat tot timpul despre barbatii albi.
AdrianSe pe 25 iunie 2023 15:57
Complet de acord cu comentariul lu @vyydo

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells