S-a lansat trailerul Klaus & Barroso, comedia "despre frăție și prietenie"

de Ştefan Dobroiu în 21 Nov 2023
O petrecere a burlacilor provoacă haos într-un club, în comedia ce se lansează pe 16 ianuarie

Grupul creativ Grupa B, format din Adrian Nicolae, Cosmin "Micutzu" Nedelcu şi Bogdan Theodor Olteanu, care au colaborat anterior la comedia Taximetrişti, lansează în ianuarie comedia Klaus & Barroso.

Adrian Nicolae îl interpretează pe Klaus, un barman plin de datorii care e convins că o petrecere a burlacilor organizată la clubul său îl va scăpa de problemele financiare. Doar că nimic nu merge conform planurilor: toţi cei din jurul său, de la fratele Barroso (Cosmin "Micutzu" Nedelcu), bodyguard-ul clubului, la petrecăreţii corporatişti şi invitaţii nepoftiţi îi provoacă o mulţime de surprize.

În film pot fi văzuţi actorii Victoria Raileanu, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Alexandru Ion, Mădălina Stoica, Vlad Drăgulin, Carol Ionescu, Vlad Brumaru și Alin Florea.

„Mă bucură enorm această formulă de lucru, e primul proiect pe care îl facem în calitate de Grupa B, scopul nostru fiind să punem umărul în continuare la filmele de comedie românești propunând o perspectivă nouă, zic eu”, declară Cosmin „Micutzu” Nedelcu într-un comunicat de presă.

„Mi-e drag că pot lucra alături de prieteni foarte capabili. Și mi se pare foarte incitant acest început de drum, în care ne-am pus laolaltă și am creionat o direcție - ce vrem și ce nu vrem să facem în comediile pe care le scriem. Faptul că am pariat că, pe măsură ce industria de film comercial se dezvoltă, pretențiile publicului vor crește. Și dacă nu ne iese, putem să spunem apoi, ca naționala de fotbal a României, că am căzut de pe un cal mare”, completează Adrian Nicolae.

„Munca noastră împreună este mult simplificată de faptul că avem aceleași principii în privința a ce se poate face și ce nu se poate face într-un film. Credem toţi în punching up comedy și credem toţi că ești responsabil să nu dezamăgești un om care a plătit un bilet”, declară Bogdan Theodor Olteanu.

„Actori profesioniști și extrem de talentați, un scenariu bun și o echipă tânără și excepțională au contribuit la o comedie de situație aparte în peisajul cinematografic românesc, pentru o audiență generală. Sperăm ca din 16 ianuarie publicul să vină să vadă Klaus & Barroso în cinema și să se bucure de toate surprizele pe care le oferă”, menționează fondatorul Bold Film Studio, Ionuț Datcu, producătorul general al filmului.

Klaus & Barroso este o nouă comedie produsă de Bold Film Studio, după succesul filmului Taximetriști lansat la începutul acestui an în cinematografe și disponibil pe Netflix.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite. Filmul a beneficiat, în premieră în România, de o regie colectivă, o formulă prin care s-au distribuit spontan și armonios roluri și atribuții între mai mulți membri ai echipei.

Exploreaza subiecte similare:

Klaus și Barroso, Bogdan Theodor Olteanu, Adrian Nicolae, Cosmin Micutzu Nedelcu, Şerban Pavlu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Mădălina Craiu, Taximetriști

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells