Ryan Reynolds şi-i doreşte împreună, pe marele ecran, pe Deadpool şi Gardienii Galaxiei

de Cristina Grigore în 29 Mai 2018
Actorul i-a făcut lui James Gunn, regizorul Gardienilor, propunerea de a-l aduce pe Star Lord şi echipa sa într-o aventură cu "mercenarul cu gura mare"

Unul dintre atuurile Universului Cinematografic Marvel este umorul din producţiile sale. Excelează la acest capitol Deadpool şi Gardienii galaxiei, iar în ideea că „cine se aseamănă, se adună”, interpretul lui Deadpool, Ryan Reynolds, este dornic să îşi vadă personajul alături de Star Lord şi compania, în aceeaşi aventură cinematografică. Şi militează pentru această idee oricând are ocazia.

Într-un răspuns adresat pe Twitter lui James Gunn, regizorul Gardienilor, care a lăudat succesul la box office al lui Deadpool, Reynolds l-a întrebat cât se poate de direct pe cineast dacă ar fi dispus să încerce un film în care eroii celor două francize Marvel să împartă ecranul. Potrivit EntertainmentWeekly.com, Gunn s-a arătat interesat de propunere, însă, evident, este cale lungă până la fructificarea unui astfel de proiect, ţinând cont de faptul că Marvel are deja în acţiune un plan al lansărilor şi adaptărilor viitoare ale benzilor desenate.

Reynolds s-a arătat dornic şi de o întânire Deadpool – Wolverine într-un viitor film Deadpool, în ciuda faptului că acesta din urmă a rămas fără suflare în Logan. „Personajul acesta este bine-mersi în linia mea temporală. Există aici un Logan ce aleargă de colo-colo cu pieptul său păros şi ghearele lui foarte, foarte ascuţite, şi este cât se poate de viu şi gata de acţiune. Mi-ar plăcea foarte mult să acţionăm împreună”, a arătat interpretul lui Wade Wilson.

Copyright foto: bestofcomicbooks.com.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Deadpool 2, Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, James Gunn, Ryan Reynolds

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 29 mai 2018 12:07
Cam greu Cristina cu articolul..greu.Treaba pe care o faceti voi ,tu si Gloria..o pot face eu de 10 ori mai bine si mai repede.Asta e stire aparuta ieri,si ieri trebuia sa apara acest articol..slab.Neprofesioniste..
JokerCroker pe 29 mai 2018 18:34
Cinemagia a ajuns un clickbait infect unde niste "jurnaliste" scriu articole de nimic, luandu-si salariile degeaba.
Nu mai zic cum organizeaza programul filmelor la cinemacity......jalnic, patetic e putin spus.
Oricum, site-ul asta fie o sa dea faliment ca nu-i mai urmareste nimeni, fie o sa fie inchis in cateva luni fiindca incalca normele GDPR . Ne baga cookie-uri pe gat crezand ca se salveaza.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells