Ryan Gosling, în discuție pentru a se alătura lui Margot Robbie în noul Ocean's Eleven

de Gloria Sauciuc în 22 Aug 2022
Prequel-ul este plasat în Europa anilor 1960, departe de Las Vegas, acolo unde era plasat originalul din 1960 și trilogia cu George Clooney de la începutul anilor 2000

Ryan Gosling se află în cărți pentru a se alătura lui Margot Robbie în noul Ocean's Eleven al studiourilor Warner Bros, scrie Variety. După ce au jucat împreună în rolurile Ken și Barbie din filmul Barbie (foto), al Gretei Gerwig, Gosling și Robbie au planuri să joace din nou împreună, în noile filme din serie, în regia lui Jay Roach și cu scenariul semnat de Carrie Solomon.

Dacă detaliile acțiunii sunt, deocamdată, secrete, prequel-ul este plasat în Europa anilor 1960, departe de Las Vegas, acolo unde era plasat originalul din 1960 și trilogia cu George Clooney de la începutul anilor 2000.

În Ocean 8, film în care în fruntea acțiunii se afla o echipă integral feminină compusă din personajele Sandrei Bullock, a lui Cate Blanchett și al lui Anne Hathaway, acțiunea era plasată la New York.

Pe lângă rolul din film, Robbie va semna producția sub brandul ei propriu Lucky Chap, alături de Tom Ackerley, Michelle Graham, Gary Ross, Olivia Milch și Josey McNamara de la Lucky Chap.

Village Roadshow este implicată în proiect ca producător executiv. Știrile despre comedia având în centru un jaf celebru au apărut în mai, cu nota de subsol că prequel-ul seriei de filme se află în dezvoltare la Warner Bros și încă nu au primit undă verde.

Știrile anunță că Warner Bros vizează începutul producției în primăvara lui 2023. Barbie al lui Robbie și al lui Gosling urmează să aibă premiera pe 21 iulie 2023.

Gosling se va mai alătura regizorilor Joe și Anthony Russo pentru un sequel la filmul său de succes de pe Netflix, The Gray Man. Gosling este reprezentat de către CAA și de către Sloane, Offer, Weber & Dern.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Gosling, Margot Robbie, The Gray Man, barbie

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 29 august 2022 15:41
Este un mare castig indiferent de pelicula, sa ii dea producatorii inainte!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells