Rochia cu perle a Lupitei Nyong'o, în valoare de 150.000 de dolari, e - de fapt - un fals

de Gloria Sauciuc în 28 Feb 2015
Rochia a fost furată în urmă cu două zile, dar hoții au descoperit că perlele sunt false, așa că au returnat-o...

Rochia Lupitei Nyong'o a fost adusă înapoi la locul faptei! Rochia de gala Oscarurilor a Lupitei Nyong'O a fost restituită la hotelul The London West Hollywood, vineri după-amiază, în acelaşi loc de unde fusese furată cu două zile înainte. Hoţii au anunţat presa unde au lăsat rochia, adăugând că este un fals fără valoare.

„Cineva ne-a sunat pe la 2.30 PM susţinând că a furat rochia din camera de hotel, după ce observase că uşa fusese lăsată deschisă. Hoţul susţinea că el şi cu alţii au desprins două perle din rochie şi le-au verificat undeva la Los Angeles - pentru a afla că sunt falsuri”, a spus poliția.

Hoţii au restituit rochia la hotel într-un sac pentru haine, lăsat într-o pubelă de gunoi într-o toaletă." Poliţia, contactată de către presă, a ajuns la hotel şi a găsit rochia conform indiciilor primite.

Poliţia susţine că a primit informaţii după care rochia ar costa 150.000 de dolari, dar totuşi hoţii spun altceva, definind-o drept „fals de Hollywood”.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 1 martie 2015 10:00
:))) , asta da poveste amuzanta de Hollywood
cosmin742000 pe 1 martie 2015 12:17
O rochie falsa purtata de o falsa actrita
Bayard pe 1 martie 2015 14:40
Falsa actrita??? In cate lucruri ai vazut-o? :)
fendal pe 1 martie 2015 15:34
a mai comentat undeva Cosmin74 tot asa fara sa gandeasca macar un pic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells