„Roboţii se mişcă mult mai repede în Pacific Rim 2”, spune John Boyega

de Cristina Grigore în 4 Aug 2017
Actorul a oferit noi detalii despre sequel-ul ce va ajunge în cinematografe anul viitor

Starul relansatului Star Wars, John Boyega, rămâne în zona producţiilor SF cu Pacific Rim: Uprising, continuarea succesului regizat de Guillermo del Toro şi lansat în 2013. Actorul, ce are şi aici rol de protagonist, a oferit noi informaţii despre film într-un interviu acordat IGN.com.

„Joc rolul lui Jacob Pentecost, care este un fel de copil-minune al lui Staker Pentecost. El vrea să ajute în noua luptă contra monştrilor Kaiju, însă de această dată lucrurile sunt cu mult diferite. Au fost adăugate unele inovaţii, roboţii se mişcă mult mai repede, este fantastic”,  a arătat el.

Acţiunea din Uprising se va petrece la câţiva ani după evenimentele din pelicula originală. „Nu este o continuare imediată a faptelor, ne aflăm într-o lume în care, aparent, nu mai există ameninţarea monştrilor uriaşi, şi vom vedea ce se întâmplă cu tehnologia Jagerilor acum, că a trecut pericolul Kaiju”, a arătat şi Guillermo del Toro, ce revine în echipa filmului ca producător.

La cârmă a trecut Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus), iar în distribuţie mai apar Rinko Kikuchi, Ron Perlman, Charlie Day şi Scott Eastwood. De scenariu se va ocupa Derek Connolly (Jurassic World).

Filmul va ajunge în cinematografe cu o lună întârziere. Programat să fie lansat pe 23 februarie, va debuta pe 23 martie 2018. Modificarea a fost realizată pentru a evita competiţia la box office cu Black Panther, ce va ajunge în cinematografe pe 16 februarie.

Exploreaza subiecte similare:

John Boyega, Pacific Rim: Uprising, Guillermo Del Toro, Pacific Rim, Steven S. DeKnight, Rinko Kikuchi, Ron Perlman, Charlie Day, Scott Eastwood, Derek Connolly, Jurassic World, Black Panther

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 5 august 2017 13:44
Petarda de actor Boyega asta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells