Robert Pattinson va continua aventurile ca Batman. Sequelul este „avansat” ca scenariu

de Gloria Sauciuc în 13 Ian 2023
Detaliile despre noul film Batman 2 au fost anunțate de către regizorul Matt Reeves

Viitorul DCU se poate să fie încă neclar, însă una dintre seriile cu supereroi se grăbește să continue, iar aceasta este seria de filme Batman semnată de către Matt Reeves, scrie shortlist.com.

Înainte ca James Gunn să fie anunțat drept CEO asociat al Studiourilor DC, Warner Bros a semnat o înțelegere cu Reeves, care a garantat în mare măsură că propria sa viziune despre Batman va putea merge înainte.

Până acum, asta a însemnat undă verde pentru un serial TV cu Penguin, cu Colin Farrell în postura lui Penguin, greu de recunoscut în rolul personajului titular. A înseamnat de asemenea și o continuare pentru The Batman, film cu un succes peste așteptări (a ajuns la 770 de milioane de dolari la box office).

Într-un interviu în exclusivitate cu Collider, Matt Reeves notează (chiar dacă nu pomenește specific filmul Batman): „Lucrăm la un nou film. Preferăm să ne exprimăm așa. Suntem implicați în asta, iar scenariul este semnat de către mine și partenerul meu, Mattson Tomlin și este foarte interesant, suntem captivați de ceea ce facem”.

În același interviu, spune câteva cuvinte și despre The Penguin: „Vom începe foarte, foarte repede filmările și la The Penguin, cu Colin (Farrell). Este foarte interesant”, notează Reeves, ceea ce se potrivește cu viziunea sa asupra universului Batman, una care indică serialul drept un prolog pentru noul film.

„De fapt, există o întreagă textură a acțiunii pe care vrem să o facem, modul prin care realizăm Penguin și modul în care acesta revine în serial îl va conduce, și va determina felul în care acesta va fi”, notează el. De asemenea, continuă „există și alte lucruri care urmează... universul Batman m-a interesat foarte mult, și sunt pasionat de el”.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Batman, Matt Reeves, Robert Pattinson

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells