Robert Downey Jr. s-ar fi alăturat echipei The Mandalorian

de Marina Florea în 6 Ian 2021
Nu ar fi prima dată când auzim că Downey Jr. a fost în cărți pentru a face parte din universul Războiului Stelelor

Robert Downey Jr. a părăsit Marvel Cinematic Universe și mulți au crezut că actorul va rămâne veșnic Tony Stark după finalul lui Avengers: Endgame. Dar iată că actorul îl va lăsa în urmă pe Iron Man, pentru că studiourile Disney au nevoie de el pentru un spinoff la Războiul Stelelor.

Fostul Iron Man trebuie să se pregătească așadar pentru o călătorie într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, apărând - cel mai probabil - în seria Disney+ Mandalorianul, scrie giantfreakinrobot.com.

Nu ar fi prima dată când auzim că Downey Jr. a fost în cărți pentru a face parte din universul Războiului Stelelor.

Cu siguranță, Mandalorianul a devenit la ora actuală titlul favorit din universul Războiului Stelelor.  Mai mult, Mandalorianul a fost cel mai piratat serial din 2020. Așadar, cooptarea unui talent precum Robert Downey Jr. în proiectul Mandalorianului pare să fie genul de strategie care e garantată să dea rezultate. Fanii care îndrăgesc deja serialul vor fi și mai încântați și mai implicați în noul sezon, iar prezența unui star va convinge și pe alți spectatori să urmărească serialul (desigur, abonându-se la Disney).

Pare evident că Disney vede în streaming cea mai bună opțiune pentru universul Star Wars. Cu siguranță, asta îi va bucura pe mulți fani, dar înseamnă și mai mult dacă un megastar precum Robert Downey Jr. devine un element cheie în Mandalorianul și probabil și în alte proiecte legate de Războiul Stelelor.

Cum studiourile Disney încearcă să pregătească universul Star Wars cam în același mod în care au abordat universul cinematic Marvel, gestul de a-l fi cooptat pe Downey Jr. în distribuție va deschide posibilitatea de a-l trimite și în alte filme din serie sau în alte seriale de pe streaming. Vom vedea dacă asta e adevărat sau nu.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Avengers: Endgame, The Mandalorian

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells