Robert Downey Jr. pregătește pentru Sherlock Holmes ceva în stilul Marvel Cinematic Universe

de Marina Florea în 6 Oct 2020
„în acest moment, simțim că nu este nicăieri un univers mistery, iar Conan Doyle este cu siguranță vocea dominantă din acest domeniu la ora actuală”

În timpul unei conferințe ținute pe 5 octombrie la Fast Company’s Innovation Festival, Downey Jr. împreună cu soția sa, Susan Downey - care este și partener de producție - a confirmat că „se derulează discuții” pentru cel de-al treilea film Sherlock Holmes, ce să genereze un nou univers cinematografic.

Robert Downey Jr. se pregătește să pună în practică strategia Marvel Cinematic Universe pentru cel de-al treilea film Sherlock Holmes, cu regia semnată de către Dexter Fletcher, regizorul Rocketman

Cele două filme ale lui Downey Jr. cu Sherlock Holmes au adus studiourilor Warner Bros., împreună, peste 1 miliard de dolari la box-office, iar acum actorul speră să ofere propriul univers Holmes inspirat din universul MCU.

Downey Jr. a avut parte de bucuriile unui univers comun în rolul lui Tony Stark/Iron Man. Cu Sherlock Holmes, se pun premisele unui univers Warner Bros, care ar putea fi difuzat prin serviciul de streaming HBO Max. „Să facem un film fără continuări, ar fi posibil, însă credem că există șansa să construim mai mult, să preluăm mai multe personaje în cel de-al treilea film”, relatează Susan Downey.

Se poartă discuții pentru ca al treilea film Sherlock Holmes al lui Downey Jr. să marcheze începutul unui nou univers cinematografic, scrie indiewire.com.

Robert Downey Jr. pregătește pentru Sherlock Holmes ceva în stilul Marvel Cinematic Universe, mai scrie publicația.

„E nevoie de multă coordonare, pentru că, repet, Marvel nu a fost construit peste noapte. A fost nevoie de mai multe victorii și de lucruri puse la punct pentru a le conecta, pentru a le putea lega...”

Robert Downey Jr. a adăugat: „în acest moment, simțim că nu este nicăieri un univers mistery, iar Conan Doyle este cu siguranță vocea dominantă din acest domeniu la ora actuală, așa că, pentru mine, de ce să facem al treilea film dacă nu putem deriva din el lucruri noi, alte momente în timp și alte elemente? Nu ne place să repetăm, nu vrem să încercăm ceva ce s-a mai făcut. Însă modelul în sine a devenit mult mai tangibil ca înainte...”

Sherlock Holmes este personajul principal în 56 povestiri și patru romane a lui Doyle. e Pede altă parte. profesorului Challenger Sir Arthur Conan Doyle i-a dedicat trei romane și două povestiri. Spre deosebire de personajul analitic Sherlock Holmes, profesorul Challenger este o figură agresivă, țâfnoasă, dominantă.

Warner Bros., actualmente, are pregătit al treilea Sherlock Holmes pentru lansarea pe 22 decembrie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows, sherlock holmes, Robert Downey Jr.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells