Renée Zellweger devine Judy Garland în primul trailer oficial pentru Judy

de Gloria Sauciuc în 12 Mai 2019
Filmul lui Rupert Goold surprinde ultimele momente din viaţa îndrăgitei starlete de la mijlocul secolului XX

Primul trailer pentru Judy a fost dat publicității, cu Renée Zellweger în roul lui Judy Garland, actriţa care jucase, pe vremuri, în Vrăjitorul din Oz. Nu este prima biografie a lui Judy Garland, de la Rainbow: The Stormy Life of Judy Garland, un film TV care surprinde primele încercări ale actriţei în lumea televiziunii, şi până la mai puţin flatantele Life with Judy Garland: Me and My Shadows. Rupert Goold promite să exploreze o altă faţetă a poveştii actriţei, scrie Indie Wire.

Biografia oferă o perspectivă obiectivă dar emoţionantă asupra unei perioade puţin stranii din viaţa actriţei. Conform sinopsisului oficial, filmul începe în „Iarna lui 1968, atunci când legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când actriţa ajunsese o stea cu Vrăjitorul din Oz, dar chiar dacă vocea i-a slăbit, potenţialul dramatic i-a crescut. Pe măsură ce Garland se pregăteşte pentru spectacol ea negociază cu impresarii, îi vrăjeşte pe muzicieni şi le arată tuturor prietenilor şi fanilor şarmul şi isteţimea ei. Chiar şi visele ei de dragoste par la fel de puternice în povestea de dragoste cu Mickey Deans, care urmează să fie cel de-al cincilea soţ al ei".

Fanii lui Garland vor observa, desigur, că turneul ei la Talk of the Town a avut loc cu doar câteva luni înainte de o supradoză accidentală, iar filmul lui Goold urmăreşte ceea ce vor fi ultimele zile ale vedetei. Mai devreme, săptămâna aceasta, Zellweger declara pentru People că filmul va face publicul să o vadă pe Garland într-o lumină nouă: „Atunci când există o mai bună înţelegere asupra lucrurilor de care o persoană are nevoie pentru a-şi continua viaţa în anumite împrejurări", atunci „există un nivel de empatie şi de respect pe care ajungi să îl simţi”.

Deşi pare că actriţa a tratat cu grijă răspunderea rolului, fiica personajului real, Liza Minelli, a fost critică vizavi de acţiunile producătorilor, declarând sever: „Nu am vorbit, nici nu m-am întâlnit cu Renée Zellweger”. Minnelli scria asta pe Facebook după un zvon care susţinea că ar fi ajutat-o pe Zellweger să îşi termine rolul. „Nu ştiu cum au pornit aceste zvonuri, dar eu nici nu aprob nici nu critic acest film despre Judy Garland. Orice relatare contradictorie este 100% ficţiune”.

Filmul va cuprinde „cele mai cunoscute cântece” ale actriţei şi îşi propune să „celebreze vocea, iubirea şi mai ales aplombul celei considerate 'cea mai mare stea a showbiz-ului'".

Judy se va lansa în Statele Unite pe 27 septembrie, la timp pentru sezonul premiilor, dar în România nu are încă o dată de lansare.

Exploreaza subiecte similare:

Renee Zellweger, Judy 

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells