Renée Zellweger devine Judy Garland în primul trailer oficial pentru Judy

de Gloria Sauciuc în 12 Mai 2019
Filmul lui Rupert Goold surprinde ultimele momente din viaţa îndrăgitei starlete de la mijlocul secolului XX

Primul trailer pentru Judy a fost dat publicității, cu Renée Zellweger în roul lui Judy Garland, actriţa care jucase, pe vremuri, în Vrăjitorul din Oz. Nu este prima biografie a lui Judy Garland, de la Rainbow: The Stormy Life of Judy Garland, un film TV care surprinde primele încercări ale actriţei în lumea televiziunii, şi până la mai puţin flatantele Life with Judy Garland: Me and My Shadows. Rupert Goold promite să exploreze o altă faţetă a poveştii actriţei, scrie Indie Wire.

Biografia oferă o perspectivă obiectivă dar emoţionantă asupra unei perioade puţin stranii din viaţa actriţei. Conform sinopsisului oficial, filmul începe în „Iarna lui 1968, atunci când legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când actriţa ajunsese o stea cu Vrăjitorul din Oz, dar chiar dacă vocea i-a slăbit, potenţialul dramatic i-a crescut. Pe măsură ce Garland se pregăteşte pentru spectacol ea negociază cu impresarii, îi vrăjeşte pe muzicieni şi le arată tuturor prietenilor şi fanilor şarmul şi isteţimea ei. Chiar şi visele ei de dragoste par la fel de puternice în povestea de dragoste cu Mickey Deans, care urmează să fie cel de-al cincilea soţ al ei".

Fanii lui Garland vor observa, desigur, că turneul ei la Talk of the Town a avut loc cu doar câteva luni înainte de o supradoză accidentală, iar filmul lui Goold urmăreşte ceea ce vor fi ultimele zile ale vedetei. Mai devreme, săptămâna aceasta, Zellweger declara pentru People că filmul va face publicul să o vadă pe Garland într-o lumină nouă: „Atunci când există o mai bună înţelegere asupra lucrurilor de care o persoană are nevoie pentru a-şi continua viaţa în anumite împrejurări", atunci „există un nivel de empatie şi de respect pe care ajungi să îl simţi”.

Deşi pare că actriţa a tratat cu grijă răspunderea rolului, fiica personajului real, Liza Minelli, a fost critică vizavi de acţiunile producătorilor, declarând sever: „Nu am vorbit, nici nu m-am întâlnit cu Renée Zellweger”. Minnelli scria asta pe Facebook după un zvon care susţinea că ar fi ajutat-o pe Zellweger să îşi termine rolul. „Nu ştiu cum au pornit aceste zvonuri, dar eu nici nu aprob nici nu critic acest film despre Judy Garland. Orice relatare contradictorie este 100% ficţiune”.

Filmul va cuprinde „cele mai cunoscute cântece” ale actriţei şi îşi propune să „celebreze vocea, iubirea şi mai ales aplombul celei considerate 'cea mai mare stea a showbiz-ului'".

Judy se va lansa în Statele Unite pe 27 septembrie, la timp pentru sezonul premiilor, dar în România nu are încă o dată de lansare.

Exploreaza subiecte similare:

Renee Zellweger, Judy 

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells