Regina Marii Britanii, aport de imagine pentru serialul Urzeala tronurilor

de Gloria Sauciuc în 25 Iun 2014
Sezonul V din serialul HBO Game of Thrones se filmează în Irlanda de Nord

Familia Regală britanică şi tărâmul Westeros s-au întâlnit marţi, la Belfast, pentru că Regina Marii Britanii a vizitat platoul de filmare al serialului HBO Urzeala tronurilor, conform presei internaţionale. Vizita este parte a unui tur al suveranei în Irlanda de Nord.

După cum vedem din imagine, Regina a privit Tronul de Fier, fără să arboreze nicio expresie. Chiar dacă Lena Headey (Cersei Lannister în serialul HBO) părea că o încuraja pe Maiestate să se aşeze, Regina nu a luat loc pe tron, spre frustrarea fanilor din întreaga lume, care aşteptau un astfel de moment, ce ar fi făcut istorie.

Fanii serialului au împins lucrurile în direcţia dorită, aşa că au prelucrat în Photoshop imaginea. Mai jos, fotografia modificată digital.

Chiar dacă a creat câteva frustrări fanilor Game of Thrones, vizita reginei pe platoul de filmare înseamnă un strălucit aport de imagine pentru serial. Actorii Lena Headey, Kit Harington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte), Sophie Turner (Sansa Stark), Ron Donachie au fost prezenţi la eveniment.

Sezonul IV din Urzeala tronurilor tocmai s-a încheiat la HBO, iar pentru al cincilea sezon, realizatorii David Benioff și Dan Weiss au vorbit despre felul în care i-au inspirat romanele 5 și 6 din „Cântec de gheață și foc”: „Festinul ciorilor” și „Dansul dragonilor”, scrise de George R.R. Martin: „acțiunea se întâmplă la Dorne. Umblătorii Albi nu vor dispărea. Iar dragonii cresc și mai mari. Melisandre se ține de vrăjitorii, giganții sunt din ce în ce mai nervoși, iar Jaime este gata pentru decolare. Așadar… elementele fantastice nu vor dispărea”, au declarat pentru HBO cei doi.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Sophie Turner, Kit Harington, Lena Headey, Rose Leslie, Ron Donachie, George R.R. Martin

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells