Red Notice, cel mai mare succes al Netflix măsurat în ziua premierei

de Marina Florea în 16 Nov 2021
Lansat weekendul trecut, Red Notice a avut la debut cele mai multe vizualizări din istoria platformei

Nu s-ar zice dacă judecăm după reacția dură a criticii de film, dar se pare că Netflix are un nou succes, dacă ne luăm după rezultatele lui Red Notice – ultimul film original Netflix cu Ryan Reynolds, Dwayne Johnson și Gal Gadot. În regia lui Rawson Marshall Thurber (Dodgeball, We re The Millers), filmul surprinde personajul lui Johnson, agent Interpol, care îl racolează pe „cel mai bun hoț de obiecte de artă” (Reynolds) pentru a a-l prinde pe „cel mai căutat hoț de obiecte de artă” – personajul lui Gal Gadot – iar de aici filmul ia o turnură imprevizibilă.

Filmul a fost criticat puternic în recenzii, fiind cotat la ora actuală pe Rotten Tomatoes la abia 36%, iar Variety îl descrie: „Red Notice este împiedicat și plicticos, fiind mai degrabă o vitrină a defectelor fiecăruia dintre eroii săi de carton și mai puțin o subliniere a carismei celor trei actori, de pe urma căreia se putea profita”.

Dar se pare că acea „carismă profitabilă” oferă lui Netflix ceva ce sparge record după record, scrie shortlist.com,   iar Reynolds își trâmbițează succesul: „Wow! Red Notice este cea mai mare zi de deschidere pentru un film. Felicitări întregii echipe! De-abia aștept să văd Red Notice (Versiunea lui Taylor) – Ryan Reynolds.

Și Dwayne Johnson anunța ceva interesant pe Twitter: că filmul ar avea un scor de public de 92%. Se referă, din nou, la scorul de public de pe Rotten Tomatoes, profund diferit de părerile criticilor, ceea ce confirmă încă o dată că, dacă ai staruri cu mulți fani în film, poate să nu îți pese de critici.

Netflix speră ca Red Notice să țină pasul cu succesul lui Squid Game, You și Arcane, plus premiera lui Tiger King 2 pe 17 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Red Notice

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells