Recomandări TV 10-16 octombrie. Seriale noi și filme clasice

de Gloria Sauciuc în 10 Oct 2016
Rubrica „TV” de pe Cinemagia vă oferă prgramul complet al micului ecran iar ca să găsiți un film sau serial preferate accesați rubricile dedicate

Serial în premieră.  Satisfaction
luni,  10 octombrie , ora 22,  AMC
O dramă provocatoare care explorează punctele sensibile ale căsniciei moderne. Examinând alegerile șocante și neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, serialul prezentat din perspectiva celor doi e un răspuns la întrebarea „Ce faci atunci când să ai totul nu mai e suficient”. Luni, 10 octombrie, se difuzează primul episod.
.
Reality-show nou. „În jurul lumii cu Ozzy și Jack”
marți, 11 octombrie , ora 21,  History
„În jurul lumii cu Ozzy și Jack” este noul serial cu influențe rock & roll. Călatoria lui Ozzy și a lui Jack Osbourne în diferite regiuni ale lumii, cu scopul de a afla mai multe despre istorie și unul despre celălalt, începe în exclusivitate pe History,  pe 11 octombrie, de la ora 21:00.
El este un zeu al muzicii heavy metal, supranumit „Prințul Întunericului”, dar pentru Jack Osbourne este doar tatăl său. Când Jack era mic, Ozzy era mai mereu în turneu cu trupa pe care o conducea, Black Sabbath. Nu aveau timp de excursii cu familia. Dar acum, când în viaţa lui Ozzy există mai mult echilibru şi Jack îşi poate face şi el timp, tatăl şi fiul pornesc la drum pentru călătoria vieții lor.  
Ca doi pasionați de istorie auto-proclamați, Ozzy și Jack pleacă în călătorie pentru a vizita câteva dintre locurile cele mai încărcate de istorie, într-o aventură ce conține o doză bună de relaționare tată-fiu. Seria în zece părți se va dovedi edificatoare pentru amândoi, va alimenta pasiunea lor pentru istorie și va fi presărată cu momente amuzante pe tot parcursul acesteia.

Dramă. Tăcerea Nordului
miercuri, 12 octombrie,  ora 21.10,  TVR 1
Dramă, adaptare după romanul autobiografic al lui Olive Frederickson. La început de secol XX,  Olive, o tânără sensibilă dar iubitoare de aventură, îşi sfidează tatăl şi se căsătoreşte cu visătorul Walter. Proaspăta familie porneşte spre Alaska, în speranţa unei vieţi mai bune, dar, curând, Olive îşi va pierde soţul şi va fi silită să-şi crească singură copiii, îndurând asprimea nordului. Cu: Ellen Burstyn, Tom Skerritt.

ComediePunct ochit, punct...iubit!
joi, 13 octombrie,  ora 20.30,  Prima
Bill Nighy este Victor Maynard, un asasin singuratic între două vârste, care trăiește pentru a o mulțumi pe dificila lui mamă, (Eileen Atkins), deși are reputația că este de o eficiență letală, ca nimeni altul. Rutina lui profesională se duce pe apa sâmbetei când se trezește atras fără scăpare de o tânără care ar fi trebuit să fie următoarea lui țintă, Rose (Emily Blunt). Așa că îi cruță viața și se alege și cu un ucenic nedorit, Tony (Rupert Grint), care, ca și Rose, e convins că Victor este un detectiv privat.
Victor îi ia sub protecția sa, de care cei doi tineri au mare nevoie, căci clientul care o voia moartă pe Rose (Rupert Everett) e nemulțumit și vrea, totuși, ca jobul încredințat lui Victor să fie dus la bun sfârșit.

Thriller cu accente horror. Înger și demon
vineri, 14 octombrie, ora 23,  FilmCafe
Un criminal în serie își implică băieții în ceea ce crede el a fi o "cruciadă divină": eliminarea demonilor deghizați în oameni.
Un thriller psihologic cu o premisă provocatoare și o distribuție bine aleasă, filmul de debut al lui Bill Paxton este o înfricoșătoare mostră de gotic american. Agentul FBI Wesley Doyle (Powers Boothe) care lucrează la cazul unei criminal din Texas, autointitulat Mâinile lui Dumnezeu, primește o vizită de la un tânăr politicos pe nume Fenton Meiks (Matthew McConaughey). Meiks susține că știe identitatea ucigașului, iar Doyle, sceptic dar neputând să refuze o pistă, acceptă să-i audă povestea despre nebunie și crimă.

Dramă. Trafic
sâmbătă,  15 octombrie, ora 23,  ProCinema
Traffic este actual, complet si complex, Traffic prezinta fenomeul drogurilor din patru unghiuri de abordare, din patru lumi in care ele exista, lucreaza si fac victime. Traficul de droguri este surprins pe toate fronturile: de la sursa lor, la granita Statelor Unite ale Americii si de la Guvernul Federal la vietile private ale consumatorilor. Pentru a ilustra lungul si ucigatorul drum al drogurilor, Steven Soderbergh se foloseste de povesti tulburator de reale care din punctul de vedere al efectelor se intersecteaza in tragic. In prim plan este povestea judecatorului Robert Wakefield (Michael Douglas)  proaspat numit ca responsabil din partea statului in lupta pentru combaterea traficului de droguri. Robert este plin de entuziasm. Soarta pare sa-i dea o palma acestuia si sa-i arate ca drogurile reprezinta mai mult decat statistici sumbre. Fiica sa, Caroline (Erika Christensen), de numai 16 ani, eleva eminenta la scoala a trecut de la consumul de droguri in scop de relaxare la dependenta. In paralel, la granita Statelor Unite, politistul mexican Javier Rodriguez (Benicio Del Toro) duce propria sa lupta impotriva drogurilor incercand sa actioneze independent de coruptia existenta in sanul breslei politistilor din Mexic, dar si din SUA. Javier abordeaza razboiul cu drogurile cu o atitudine de rabdare si compromis si incetul cu incetul patrunde atat de mult in lumea traficantilor incat le afla cu riscul vietii toate secretele si slabiciunile.

Aventuri.  Iron Man
Duminică, 16 octombrie,  ora  20.30,  ProTV
Tony Stark, un industriaş foarte înstărit şi totodată un geniu în ale ingineriei, trece printr-un incident care-i pune viaţa în pericol, aşa că este forţat să îşi confecţioneze un costum blindat. Acest costum nu îi conferă însă doar siguranţă, ci şi puteri nemaiîntâlnite la ceilalţi pământeni, fapt ce-l transformă pe Tony într-un supererou. În cele din urmă, el decide să se folosească de această tehnologie pentru a duce o luptă continuă împotriva tuturor nedreptăţilor care au pus stăpânire pe planetă. 

Exploreaza subiecte similare:

Satisfaction, Silence of the North, Wild Target, Frailty, Traffic, iron man

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells