Rebelii din The Hunger Games 3

de Gloria Sauciuc în 18 Nov 2014
În regia lui Francis Lawrence, Jocurile foamei: Revolta - Partea I va fi lansat în cinematografele noastre pe 19 noiembrie

Eroii districtului cu numărul 13 din universul The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 sunt feţe noi dar şi familiare, de la simpaticul Gale, jucat de Liam Hemsworth, la eroina interpretată de Natalie Dormer, poate cea mai frapantă apariţie a acestui episod din serie.

Rebelii sunt cei care o vor împinge în faţă pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), dar îi vor păzi şi spatele, cel puţin teoretic, pentru că unii dintre ei au intenţii obscure. Districtul 13, acum transformat într-o ruină, devine baza rebelilor. Preşedinta Coin (Julianne Moore), Haymitch (Woody Harrelson), Plutarch Heavensbee (Philip Seymour Hoffman) şi restul celor răsculaţi vor să lupte cu armele Capitoliului, aşa că au nevoie de o imagine a Revoltei, o imagine nu doar metaforică, ci proiectată pe imensele ecrane din toate districtele, prin urmare o împing în faţă pe Katniss.

„Nimeni nu poate să facă asta, în afară de ea”, e ferm convins Plutarch Heavensbee, referindu-se, fireşte, la Katniss Everdeen, care va fi în linia întâi în confruntarea cu regimul dictatorialului Preşedinte Snow. Katniss primeşte, aşadar, o echipă de filmare şi bodyguarzi care să-i surprindă pe peliculă fiecare mişcare pentru a fi difuzate ulterior celorlalte districte, astfel încât să contracareze propaganda Capitoliului.

Aşa că iat-o pe Cressida, jucată de Natalie Dormer, regizorul acestui documentar realizat de rebeli, apoi Messalla, asistentul lui Cressida, jucat de Evan Ross, Boggs (Mahershala Ali), bodyguard-ul lui Katniss, cameramanii Castor şi Pollux (Wes Chatham şi Elden Henson). Katniss priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. În ultima parte a Jocurilor Foamei o vom vedea pe colega de platou din Urzeala Tronurilor a lui Dormer, şi anume pe impozanta Gwendoline Christie, în rolul Comandantului Lyme.

Sinopsis

Cea de-a treia parte a Jocurilor Foamei o găseşte pe Katniss în Districtul 13 după ce practic distruge pentru totdeauna mortalul joc instaurat de conducătorii tirani ai Panemului. Sub ajutorul Preşedintelui Coin (Julianne Moore) şi al prietenilor săi de încredere, Katniss porneşte în ajutorul lui Peeta (Josh Hutcherson). Însă eroina, simbolul Rezistenţei hotărâte să îşi schimbe soarta, are din nou de înfruntat pericole mortale.

Exploreaza subiecte similare:

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Wes Chatham, Elden Henson, Evan Ross, Mahershala Ali, Natalie Dormer

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 19 noiembrie 2014 09:45
O porcarie de serie, cu un subiect banal, plagiat si tampit unde in viitor oamenii se omoara cu arcuri si cutite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells