Ray Fisher şi personajul Cyborg, eliminaţi din aşteptatul The Flash

de Ştefan Dobroiu în 14 Ian 2021
Actorul de culoare pune îndepărtarea sa pe seama unui conflict cu gigantul WarnerMedia

După o scurtă apariţie la finalul lui Batman v Superman: Dawn of Justice, actorul Ray Fisher era catapultat pe afişul blockbusterului Justice League, în care îl interpreta pe Victor Stone alias Cyborg, unul din membrii Ligii Dreptăţii. Era primul său rol într-un lungmetraj pentru marele ecran şi toată lumea îi prevestea o carieră lungă, dominată de apariţii în viitoarele filme produse de studiourile Warner pornind de la benzile desenate DC Comics.

Dar iată că s-a anunţat recent că Fisher şi personajul Cyborg nu vor mai face parte din megaproducţia The Flash, în care Ezra Miller va reveni în rolul The Flash, iar Ben Affleck în cel al lui Batman.

Într-o postare pe Twitter, Fisher confirmă îndepărtarea sa din proiect şi pune totul pe seama acuzaţiilor de abuz şi comportament inadecvat pe platouri la adresa celebrului Joss Whedon (The Avengers), acuzaţii făcute de Fisher în iulie 2020. Reamintim că Whedon a terminat Justice League după ce Zack Snyder s-a retras din producţie în urma unei tragedii în familie.

Fisher arată cu degetul spre preşedintele DC Films Walter Hamada, acuzându-l că acesta a pus obstacole la tot pasul investigaţiei care ar fi trebuit să evalueze inadcvarea lui Whedon. Ulterior investigaţiei, studiourile Warner au declarat sec că "s-au luat măsuri", fără să dea şi alte detalii, comentează publicaţia Deadline.

"Dacă despărţirea mea de Cyborg este preţul pe care trebuie să-l plătesc pentru a scoate în evidenţă comportamentul lui Walter Hamada, sunt dispus să-l plătesc cu vârf şi îndesat", scrie Fisher în postare. În acest moment rămâne neclar cât de "supărate" sunt studiourile pe Cyborg şi de ce au ales să-l elimine din filmele DC, în loc să distribuie un nou actor în rol.

Foto: Ray Fisher în rolul Cyborg în Justice League (2017).

Exploreaza subiecte similare:

Justice League, Ray Fisher, Joss Whedon, Zack Snyder, Ezra Miller, Ben Affleck, The Flash

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells