Rami Malek este gata să devină antagonistul noului film James Bond

de Cristina Grigore în 28 Feb 2019
Lansarea filmului este programată pentru 8 aprilie 2020

Cu un Oscar în palmares, Rami Malek se află acum în căutarea unor noi proiecte incitante, însă a pus deja pe  listă următoarea provocare – aceea de a interpreta personajul negativ într-un film James Bond. Potrivit Collider.com, actorul se află în negocieri finale pentru a fi villain-ul următoarelor aventuri ale agentului 007.

Actorul de 37 de ani se afla de ceva vreme în vizorul realizatorilor peliculei, însă nu a putut accepta din start propunerea din cauza filmărilor la Mr. Robot. Se pare că înţelegerea pe care o face acum cu realizatorii lui James Bond îi va permite să lucreze, aproape simultan, la ambele producţii.

Următorul film James Bond îl va avea la cârmă pe Cary Joji Fukunaga. De scenariu se vor ocupa Neil Purvis şi Robert Wade, cei care au lucrat şi la ultimele şase filme ale francizei. Daniel Craig revine în rolul lui Bond. Le vom revedea pe Lea Seydoux şi Naomie Harris, dar şi pe Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

Lansarea filmului este programată pentru 8 aprilie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Rami Malek, Cary Joji Fukunaga, Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Daniel Craig, Mr. Robot

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 28 februarie 2019 12:55
Oricât de mult mi-a plăcut de Rami Malek in ”Bohemyan Rapsody”, cred că este prea tânăr pentru a i se încredința un rol atât de important precum dușmanul lui Bond. Trebuie un actor cu cel puțin 10-15 ani mai mult pentru a da acea seriozitate rolului așa cum se cuvine seriei Bond, altfel producătorii riscă să arunce în derizoriu filmul și nu numai. Pe Malek îl aștept în rolul villanin-ului din Bond peste ceva ani, sunt sigur că va face o figură excelentă. Părerea mea.
boghiu_andrei pe 28 februarie 2019 13:01
:))Nu se sperie nimeni de fata lui Malek..sa fim seriosi. Are o fata amuzanta si o voce la fel de amuzanta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells