Rămâi cu mine, din 1 decembrie, la HBO și pe HBO GO

de Cinemagia în 29 Nov 2013
Rămâi cu mine este un serial ce îmbină elemente de dramă, romance și comedie. Scenariul este amuzant, cu accente melancolice. Este ancorat în realitate, dar nu uită să se alimenteze cu elemente absurde, iar telespectatorului i se dezvăluie treptat situațiile și stările prin care trec personajele

Primele două episoade ale noului serial produs de HBO Europe în România, Rămâi cu mine, vor fi difuzate în premieră și în exclusivitate pe 1 decembrie, de la ora 20:00, la HBO. Începând de luni, 2 decembrie, primele două episoade ale serialului vor fi disponibile fără abonament pe HBO GO, serviciul de video on demand lansat de HBO, pentru toți cei ce vor accesa site-ul. Începând cu 8 decembrie, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la HBO, telespectatorii vor putea viziona un nou episod din cele 13 ale serialului Rămâi cu mine. 

Rămâi cu mine urmăreşte relaţiile complexe dintre oameni şi încercările lor de a se cunoaşte pe sine şi pe cei din jur. Într-un oraş dinamic şi plin de culoare, opt tineri singuri caută dragostea, prietenia şi, mai mult, se caută pe sine.

Laura este o femeie căsătorită, care nu vrea să vadă problemele din relaţia sa şi este în căutarea unui mod în care să se simtă iubită. Adrian, soţul ei, caută mereu în altă parte ceea ce ea nu pare să îi poată oferi şi intră într-o relaţie cu o femeie misterioasă cu care se întâlneşte pe întuneric, în camere de hotel. Momentul în care o necunoscută intră în viaţa lui îi influenţează viaţa pentru totdeauna.

Eva, fosta amantă a lui Adrian, care şi-a căutat tatăl toată viaţa şi are o relaţie extrem de tensionată cu mama ei, Silvia, se îndrăgosteşte de David, un bărbat pe care l-a căutat întreaga viaţă. Dar, între timp, Iasmina, o femeie pe cât de interesantă, pe atât de hotărâtă, reuşeşte să îl "prindă" pe David înaintea Evei şi vrea să-l păstreze cu orice preţ.

Mona este prietena Laurei. Este o contabilă timidă şi deloc atrăgătoare, dar cu o inimă mare, aflată în permanentă căutare a unor relaţii imposibile cu bărbaţi întâlniţi on-line. Viaţa ei se complică atunci când începe o poveste cu un bărbat despre care nu ştie mai nimic. Fanteziile ei o ţin atât de ocupată încât nu-l observă pe Virgil, managerul de marketing de la clinica unde lucrează, un bărbat timid care este foarte îndrăgostit de ea şi care îi stă mereu alături.

În Ramâi cu mine regăsim oamenii aşa cum sunt ei de fapt, cu pasiunile, iluziile, temerile, singurătatea, nesiguranţa şi visurile lor.

Rămâi cu mine este regizat de Constantin Popescu și Mihai Bauman. Scenariul serialului a fost tradus şi adaptat de Lia Bugnar, iar producția a fost asigurată de compania Film Factor. Directorul de imagine al producției este Liviu Marghidan. Din partea HBO, producători executivi sunt Carmen Harabagiu și Aurelian Nica, producător asociat este Gabriela Ceuță, filmările fiind supervizate de Antony Root, EVP Original Programming & Production HBO Europe, și Wayne Henry, Consultant Production Executive HBO Europe.

În rolurile principale sunt actorii: Iulia Lumânare (Caravana cinematografică, Proiecte de trecut, serialul La urgenţă), Aureliu Surulescu (Return of the Living Dead, Method), Andi Vasluianu (Despre oameni şi melci, Hârtia va fi albastră, Furia, etc), Antonia Ionescu Micu (Eminem vs. Eminem, Aurora), Cosmina Stratan (După dealuri), Monica Ciută (Summer Tango, Cealaltă Irina), Lucian Ifrim (Evadarea, Naşa), Andreea Gheorghe (Domnişoara Christina), Nataşa Raab (Poziţia copilului, Din dragoste cu cele mai bune intenţii, etc). Din distribuţia serialului fac parte şi: Stela Popescu, Paul Ipate, Ioana Blaj, Nicole Duţu, Nicodim Ungureanu, Magda Catone, William Hope (Aliens).

Exploreaza subiecte similare:

Rămâi cu mine

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:50
Chiar il gasesc atractiv, cred ca ne poate surprinde placut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells