Rachel McAdams, favorită în rolul central feminin din True Detective

de Cristina Grigore în 26 Sep 2014
Vince Vaughn şi Colin Farrell au fost incluşi oficial în distribuţie zilele trecute

Rolul central feminin din serialul de succes al HBO, True Detective, i-ar putea reveni lui Rachel McAdams, scrie Variety.com. Deşi ştirea nu a fost încă confirmată de HBO, se pare că McAdams este favorită pentru rol, deşi anterior mai multe actriţe cunoscute  au concurat pentru partitură. Printre ele s-au aflat Jessica Biel şi Malin Ackerman.

Vince Vaughn şi Colin Farrell au fost incluşi recent în distribuţie, în vreme ce Taylor Kitsch este în discuţii pentru cel de-al patrulea rol principal al sezonului doi al serialului. În vreme ce McAdams, Kitsch şi Farrell se vor transforma în poliţişti, Vaugh îl va interpreta pe liderul imperiului mafiot a cărui lume începe să se clatine atunci când partenerul său este ucis.

Justin Lin va sta la cârma primelor două episoade ale sezonului doi. De scenariul acestuia s-a ocupat creatorul serialului, Nic Pizzolatto, iar acţiunea este plasată în California şi se centrează pe trei ofiţeri de poliţie şi un răufăcător cu greutate, prinşi cu toţii în plasa unei conspiraţii după un act criminal.

Exploreaza subiecte similare:

Rachel McAdams, actor, True Detective

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 26 septembrie 2014 09:59
Se pare ca intre timp a fost confirmata pt rolul rpincipal femenin.
Costirik pe 26 septembrie 2014 17:26
Vince Vaugh lider mafiot...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells