Proiecții „ShortsUP via New York”: tombola aduce o călătorie la New York

14 Apr 2014
ShortsUP via New York – filme scurte despre metropola americană și o călătorie cu Austrian Airlines Pe 26 și 27 aprilie
Primăvara asta toate drumurile duc la New York: un centru al lumii și un univers pentru milioane de povești posibile. Pe 26 și 27 aprilie, scurtmetrajele din selecția ShortsUP via New York vin cu dor de ducă și cu aer de metropolă. Misiunea lor este să aducă vibrațiile newyorkeze mai aproape de publicul bucureștean, pe care să-l poarte printre zgârie-nori și străzi agitate. 
 
Unul dintre spectatorii ShortsUP își va prelungi călătoria și dincolo de ecranul cinema-ului. Compania aeriană Austrian Airlines pune la bătaie un bilet de avion dus-întors, cu destinația New York, printr-o tombolă organizată la CinemaPRO pe parcursul celor 2 seri de proiecții ShortsUP via New York. Înscrierea se face prin completarea unui talon de participare la eveniment, iar regulamentul campaniei este disponibil pe www.shortsup.ro. 
 
Programul ShortsUP din aprilie, conceput ca un mozaic de povești inspirate de viața americană, va fi antrenamentul perfect pentru excursia la New York. Pe lângă filme, atmosfera ShortsUP via New York e completată de perfomance muzical live și proiecții interactive. 
 
Biletele pentru ShortsUP Via New York costă 25 de lei pe seară și pot fi achiziționate în avans din rețeaua MyTicket sau Eventim, sau direct de pe www.shortsup.ro. Plata se poate face online iar printarea biletului acasă,  urmată de validarea lui în seara evenimentului. Biletele pot fi achiziționate și direct la CinemaPRO, în limita locurilor disponibile, pe 26 și 27 aprilie. 
 
ShortsUP face selecții tematice cu cele mai premiate filme scurte din toată lumea, fie că e vorba de ficțiuni, animații, documentare sau filme scurte experimentale. Scurtmetrajele ajung în atenția publicului larg în fiecare sezon, prin evenimente și zilnic, prin platforma de recomandări online www.shortsup.ro. Fiecare anotimp înseamnă un nou eveniment ShortsUP, așa că primăvara deschide sezonul evadărilor cu ShortsUP via New York.
 
ShortsUP este proiectul de scurtmetraje generat de ORICUM. Programele tematice si filmele recomandate pe site includ producții sub 30 de minute  premiate și nominalizate la Oscar, Bafta, Berlin, Cannes, Clermont-Ferrand, Sundance si alte festivaluri importante. În ultimii 5 ani, evenimentele ShortsUP au fost adesea experiențe interactive și mixuri neconvenționale între film și arte conexe cinematografiei. ShortsUP Musicology a fuzionat scurtmetrajele cu muzica pe scena Operei Naționale București, iar Adevăr sau Provocare a explorat granița dintre cinema și teatru la Muzeul Național de Artă Contemporană. O dată pe an, ShortsUP organizează Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, maratonul nocturn al iubitorilor de cinema în doze mici.  În pauza dintre evenimente, ShortsUP menține treaz interesul pentru scurtmetraje prin recomandări zilnice pe www.shortsup.ro/scurtmetraje.
 
Austrian Airlines este cel mai mare operator de transport aerian din Austria şi deserveşte o reţea globală de 130 de destinaţii, cu o importantă prezenţă în Europa Centrală şi de Est – unde operează zboruri către 41 de oraşe. 
Austrian Airlines face parte din Lufthansa Group, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa şi este membru Star Alliance, prima alianţă globală de companii aeriene internaţionale. 

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 octombrie 2014 00:44
Premiile chiar sunt impresionante, ce este drept :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells