Proiecţie unică în Bucureşti: The Mindfulness movie

23 Feb 2015
Modul în care priveşti lucrurile poate să transforme lumea

Cuvântul pe care toată lumea l-a auzit, dar pe care doar puţini dintre noi îl înţeleg deplin! Dacă vă întrebaţi ce înseamnă cu adevărat acest termen de mindfulness, cât de îndepărtate sunt rădăcinile sale culturale şi care sunt beneficiile practicii mindfulness în lumea modernă, e cazul să verificaţi ce are de oferit conferinţa publică din 5 martie 2015, organizată de editura Herald şi partenerii săi, AMPP, Mindfulness Institute şi autoarea Daniela Andreescu. Acesta este evenimentul unde o bună parte dintre întrebările pe care le aveţi despre despre subiect vor primi răspuns.

Punctul culminant al conferinţei va fi excepţionala proiecţie publică a documentarului The Mindfulness Movie, film ce analizează apariţia şi cariera acestui termen, aproape de netradus. Realizatorii filmului chestionează prin intermediul specialiştilor în psihologie şi neuroştiinţe aplicabilitatea acestui concept folosit deja în educaţie, în spitale, în managementul şi administrarea business-urilor şi chiar în instituţiile de stat, pentru reducerea stresului şi creşterea calităţii vieţii. Filmul nu este distribuit în cinematografele din România, doar participând la această conferinţă aveţi şansa unica de a-l vedea, cu susţinerea Mindfulness Institute (deţinătorul drepturilor de difuzare în ţară).

Conferinţa:
MINDFULNESS ÎN VIAŢA COTIDIANĂ, 5 martie 2015
Beneficiile în relaţii, profesie şi dezvoltare personală

Editura Herald în colaborare cu Mindfulness Institute, Asociaţia Multiculturală pentru Psihologie şi Psihoterapie şi autoarea Daniela Andreescu vă invită la prima conferinţă din România dedicată domeniilor de aplicare a conceptului de "mindfulness", în data de 5 martie 2015, la Sala Arcub (zona Universitate, str. Batiştei nr. 14, Bucuresti). Pe parcursul a trei ore şi jumătate, începând cu orele 18.30, organizatorii îşi propun să expună cât mai relevant informaţii despre acest concept preluat în psihologie, managementul afacerilor, dezvoltare personală, relaţiile în context profesional şi de familie, practică spirituală.

Evenimentul este dezvoltat cu ajutorul a trei invitaţi de prestigiu din domenii precum psihologie, business şi dezvoltare personală: Mihai Popa Radu – preşedintele Mindfulness Institute - Despre mindfulness în activitatea profesională; Gaspar Gyorgy – preşedintele Asociaţiei Multiculturale pentru Psihologie şi Psihoterapie - Despre mindfulness în relaţii sociale şi de familie şi Daniela Andreescu – autoare, life coach - Despre mindfulness în dezvoltarea personală.

Cei trei invitaţi vor aborda acest concept într-un mod interactiv, astfel încât publicul participant la eveniment să poată înţelege cât mai deplin aplicabilitatea şi practica atitudinii mindfulness în toate ariile de activitate cotidiană.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells