Proiecție unică Eighth Grade și dezbatere vlogging la American IFF

de Cinemagia în 17 Apr 2019
Filmul aduce în prim-plan influențele pe care mass-media și rețelele de socializare le au asupra tinerilor astăzi
Miercuri, 17 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema PRO din București are loc proiecția specială a filmului Eighth Grade, regia BO Burnham (2018, Sundance, Official Competition) urmată de o discuție despre Teen vlogging cu Deliric, Bogdan Șerban și skivomady.ro
 
Filmul Eighth Grade face portretul delicat al tinerei Kayla, o elevă de treisprezece ani, a cărei dezvoltare e marcată de tranziția de la școala generală la liceu. În încercarea de a descrie conflictele pe care le are Kayla atât cu grupurile celorlalți adolescenți din școală în fața cărora își dorește să fie cool, cât și cu tatăl ei – bine intenționat – filmul subliniază importanța pe care canalele de social media o au în construirea încrederii și a personalității Kaylei.
Filmul Eighth Grade, debutul lui Bo Burnham în lungmetraj, va avea o proiecție unică în cadrul American Independent Film Festival, miercuri, pe 17 aprilie, de la ora 20:00, la Cinema Pro și va fi urmat de o discuție despre influența fenomenului vlogging-ului.
 
American Independent Film Festival propune anul acesta o selecție de filme pentru adolescenți în Secțiunea FOCUS Teenagers. Eighth Grade (r. Bo Burnham) întregește secțiunea și aduce în prim-plan influențele pe care mass-media și rețelele de socializare le au asupra tinerilor astăzi. Vlog-ul este una dintre ele. 
 
Facebook event: https://www.facebook.com/events/433274514144928/ 
 
Continuând să susțină proiecte umanitare, anul acesta, American Independent Film Festival donează toate încasările din bilete către CASA SHARE. Cumpăra un bilet la oricare dintre proiecțiile din festival și vei contribui la terminarea construcției Casa Share nr. 20 și la construcția unui Centru de Zi pentru educarea copiilor care provin din familii ce trăiesc la limita subzistenței și cu posibilități financiare foarte reduse. Biletele pe: https://eventbook.ro/film/bilete-american-independent-film-festival-2019-eight-grade. Reducere pentru elevi și studenți.
 
 

Exploreaza subiecte similare:

Eighth Grade

Alte știri din cinema

Horror-ul Blestemul femeii care plânge aduce teroarea în cinematografe, din 19 aprilie

Ferește-te de groaznicul ei voal!

Un nou film Thor este în cărţi, cu Taika Waititi la cârmă

Informaţia vine de la interpreta lui Walkyrie, Tessa Thompson

Avengers: Endgame are cel mai bun final din MCU, spune Robert Downey Jr.

Downey Jr. este singurul actor din distribuţie care a primit integral scenariul înainte de începerea filmărilor

Serialul Netflix The Witcher se lansează spre finalul anului

Henry Cavill este Geralt de Rivia, un vânător de monştri mutant într-o lume fantastică

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells