Proiect inedit pentru Steven Spielberg. Va face un remake al musicalului West Side Story

de Cristina Grigore în 20 Iun 2016
Pelicula se va lansa sub egida Fox şi MGM

După thriller-uri şi SF-uri de top, Steven Spielberg îşi încearcă talentul într-un nou teritoriu cinematografic. Cineastul a confirmat pentru The Hollywood Reporter că a început lucrul la un remake al celebrului musical al lui Stephen Sondheim, West Side Story.

Scenaristul şi dramaturgul Tony Kushner (piesa Angels in America i-a adus un Pulitzer) va face parte din echipa de producţie finanţată de studiourile Fox şi MGM.

Musical-ul, care a făcut senzaţie şi pe Broadway, este unul dintre proiectele de suflet ale lui Spielberg, care a recunoscut că păstrează de 15 ani dreptul de producţie al acestuia. Pelicula din 1961- cu Natalie Wood, Richard Beymer, Rita Moreno, George Chakiris și Russ Tamblyn în rolurile centrale - a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun film. Vag bazată pe tragedia din Romeo şi Julieta, West Side Story prezintă confruntarea, dublată de spectaculoase bucăţi muzicale şi coreografice, a două bande – portoricanii The Sharks şi americanii din The Jets.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, West Side Story

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells