Programul „Heroes by Nature”, cu filme despre sporturi, la Grand Cinema Digiplex

de Cinemagia în 16 Iul 2013
Surfing, snowboarding, Freeride mountain biking, din 5 septembrie, în filme de lungmetraj, filme scurte, trailere, clipuri bonus si multe altele

O serie lunara de filme nou-noute din toata lumea va oferi audientei sansa de a vedea imagini care iti taie respiratia. Seria „Heroes by Nature” va fi gazduita in Romania de Grand Cinema Digiplex, incepand cu 5 septembrie. Pe langa Romania, printre tarile participante se numara Germania, Spania, Austria, Elvetia si Finlanda. Cei innebuniti dupa adrenalina si iubitorii de filme vor fi tratati asa cum se cuvine o data ce Red Bull Media House si Grand Cinema Digiplex dezlantuie noaptea suprema a filmelor de aventura si sporturi. 

Fiecare eveniment se va concentra pe o arie diferita – de la ski la biking si de la surfing la snowboarding – avand un program incitant cu filme de lungmetraj, filme scurte, trailere, clipuri bonus si multe altele, majoritatea fiind difuzate in premiera mondiala sau europeana. 

„Heroes by Nature” colaboreaza cu „Savage Cinema,” o noua sectiune a Festivalului de Film San Sebastian, dedicat exclusiv activitatilor in aer liber, sporturilor si aventurii.

„Heroes by Nature satisface o cerere aflata in expansiune pentru filme de inalta calitate cu sporturi de actiune pe marile ecrane”, a spus Sophokles Tasioulis, cel care se ocupa de Cinema & International Theatrical Sales la Red Bull Media House.

In 2013, vor exista patru evenimente, ce vor fi transmise catre toate cinematografele participante din Europa:

5 septembrie – Surfing

Turneul „HEROES BY NATURE” incepe cu „Storm Surfers 3D,” incredibila poveste a unor curajosi surferi, amatori de valuri mari, Ross Clarke-Jones si Tom Carroll, in timp ce incearca sa traiasca cele mai tari experiente din Australia. Fiind unul dintre cele mai indraznete documentare despre surfing realizat vreodata, aceasta productie 3D, care a castigat multiple premii, a mai rulat o singura data in Europa: la prestigiosul Festival de Film San Sebastian. Live din Münster.

3 octombrie – Free-skiing

Editia din Elvetia ofera fanilor sansa de a urmari mult-asteptatul documentar „McConkey.” Pentru prima data in Europa dupa premiera sa de la Festivalul de Film Tribeca, din New York, McConkey reprezinta o analiza asupra mostenirii pe care a lasat-o sportivul. Evenimentul va gazdui si premiera europeana a filmului de ski „Tracing Skylines,” de la Poor Boyz Productions. Live din Zurich.

7 noiembrie – Snowboarding

Snowboardingul ajunge cu „HEROES BY NATURE” in Innsbruck in noiembrie, cu productia „Let It Ride,” in care eroul principal este Craig Kelly. Filmat pe parcursul a mai mult de 15 ani, filmul surprinde spiritul, talentul si energia care l-au facut pe Kelly sa se evidentieze ca o adevarata legenda a acestui sport. In completarea acestei proiectii, va aparea si premiera mondiala a noului film „BURTON Snowboards” pentru sezonul 2013/2014, care contine filmari nepublicate pana acum.

5 decembrie – Freeride mountain biking

Ultima proiectie „Heroes by Nature” va gazdui filmulWhere the Trail Ends”, un film impanzit de staruri din lumea free mountain biking. Filmul urmareste cei mai buni rideri din lume, pe masura ce acestia cauta zone nedescoperite si contine cateva dintre cele mai uimitoare secvente video pe doua roti. Biletul de intrare va fi valabil si pentru premiera mondiala a „Red Bull Rampage 2013.” Aceasta va contine primele imagini si va oferi o acoperire completa a prestigioasei competitii de freeride, care ruleaza in Europa pentru prima data. Live din Barcelona.

 

Exploreaza subiecte similare:

Storm Surfers 3D, Where the Trail Ends, McConkey

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells