Primul trailer pentru The Witcher de la Netflix vine cu spadasini, monștri și magicieni

de Gloria Sauciuc în 20 Iul 2019
„Cred că publicul va fi impresionat de câți monștri am reușit să concepem și cât de bine se integrează aceștia în poveste”...

Vineri, 19 iulie, fanii aflați în Sala H din cadrul San Diego Comic Con 2019 au fost primii care au văzut imagini din mult așteptatul serial The Witcher când protagonistul Henry Cavill a prezentat teaser trailerul pentru cei din sală. Yvette Nicole Brown (Community, Mom) a moderat panelul de discuție din care au făcut parte Lauren Schmidt Hissrich (showrunner) și actorii din distribuția serialului Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer) și Freya Allan (Ciri).

Witcher, povestea din jurul personajului fantastic Geralt din Rivia, se apropie de data premierei pe Netflix, așa că lansarea trailerului la San Diego Comic-Con era un „must”. Din trailer vedem că povestea este sângeroasă, cu monștri, vrăjitoare, lupte cu spada și cu fostul Superman Henry Cavill în rolul lui Geralt.

Pe tărâmul Continentului, unde binele și răul nu sunt ușor de identificat, oameni, elfi, vrăjitoare, gnomi și monștri se luptă pentru supraviețuire și supremație...

Serialul va avea premiera către sfârșitul anului, și este despre personajele Geralt, Yennefer și Ciri. Producătorul Lauren Hissrich a mai adăugat, de curând, câteva detalii pentru EntertainmentWeekly, relatând că ființele supranaturale și alte forme de magie disting The Witcher de alte producții de gen.

„Geralt este un vânător de monștri încă de la început, și am discutat despre cum să arătăm acești monștri și despre cum trebuie luptat cu ei”, explică ea. „Cred că publicul va fi impresionat de câți monștri am reușit să concepem și cât de bine se integrează aceștia în poveste. Se pare că în mod clar poveștile cu monștri au devenit veritabile alegorii ale lucrurilor care se petrec acum în lume la nivel politic...”

De asemenea, producătorul relatează că serialul nu este un derivat al jocurilor Projekt Red, ci este inspirat de cărțile autorului Andrzej Sapkowski, care a fost consultantul producției.

Bazat așadar pe seria de cărți best-seller, The Witcher este o poveste epică despre soartă și familie. 

Henry Cavill (Mission Impossible - Fallout, Justice League), cap de afiș în saga The Witcher, va juca rolul lui Geralt din Rivia, alături de personajele principale, Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) în rolul lui Yennefer și Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) în rolul Ciri. Alte personaje anunțate anterior sunt: Jodhi May (Game of Thrones, Genius) în rolul lui Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) în rolul Eist, Adam Levy (Knightfall, Snatch) îl va interpreta pe Mousesack, MyAnna Buring (Ripper Street, Kill List) care o va juca pe Tissaia, Mimi Ndiweni (Black Earth Rising) în rolul Fringilla, Therica Wilson-Read (Profile) în rolul Sabrina, Emma Appleton (The End of The F**king World) ca Renfri, Eamon Farren (The ABC Murders, Twin Peaks) în rolul lui Cahir, Joey Batey (Knightfall, Strike) va fi Jaskier, Lars Mikkelsen (House of Cards, Sherlock) ca Stregobor, Royce Pierreson (Wanderlust, Judy) o va interpreta pe Istredd, Maciej Musiał (1983) va fi Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte (Jamillah & Aladdin, Dickensian) în rolul Dara și Anna Shaffer (Harry Potter) o va interpreta pe Triss.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, The Witcher , Anya Chalotra, Freya Allan, Lauren Schmidt, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Emma Appleton, Lars Mikkelsen, Mimi Ndiweni, Anna Shaffer, Joey Batey, MyAnna Buring, Therica Wilson-Read

Alte știri din cinema

Elvis Presley devine super spion într-un serial de animație Netflix pentru adulți

Anunțul a marcat 42 de ani de la moartea regelui rock'n roll-ului

Gardienii Galaxiei 3 va începe filmările abia la finalul lui 2020

Filmul va deschide cea de-a cincea fază a Universului Cinematografic Marvel

Ivana cea Groaznică ia Premiul special al juriului „Cineasti del Presente” la Locarno

Scenariul şi regia sunt semnate de Ivana Mladenović

Premierele săptămânii

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells