Primul trailer al filmului apocaliptic Al 5-lea val, răvășitor

de Gloria Sauciuc în 10 Sep 2015
SF-ul de acțiune are premiera în cinematografele noastre pe 15 ianuarie 2016

Primul trailer al filmului  Al 5-lea val a fost dat publicității, succesiunea de calamități care se abat asupra Pământului, în „valuri”, fiind parcă povestea molimelor abătute asupra Egiptului în vremea lui Moise. Succesiunea de evenimente apocaliptice ne taie, prin concentrare, răsuflarea. 

 O invazie extraterestră distruge omenirea în patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al cincilea val este cel mai periculos, pentru că - de data aceasta - puţinii pământeni rămaşi în viaţă nu ştiu nici măcar ce îi ameninţă, cu atât mai puţin cum să înfrunte pericolul. Cassie (Chloë Grace Moretz), o adolescentă curajoasă de 16 ani, are o singură dorinţă: să îşi salveze frăţiorul – iar pentru asta nu se dă în lături de la nimic.

Înaintea atacului, Ben Parish era un băiat obişnuit, dintr-un liceu obişnuit. Acum este soldat şi se vede obligat să aleagă între a avea încredere şi a deznădăjdui, între a se supune şi a se răzvrăti, între a-şi face datoria şi a-şi salva prietenii, între viaţă şi moarte.

Filmul ecranizează un roman pentru tineri scris de Rick Yancey, roman catalogat de către publicația New York Times ca fiind „Fascinant şi original,  un roman-tsunami care te prinde şi nu-ţi mai dă drumul. O poveste post-apocaliptică despre o invazie extraterestră, cu o eroină inteligentă şi vulnerabilă în mijlocul acţiunii”. Publicația Entertainment Weekly scrie despre carte că este „remarcabilă, de neratat pentru nimic în lume”. În România, cartea e publicată de Editura Art.

Exploreaza subiecte similare:

The 5th Wave, Chloë Grace Moretz, Rick Yancey

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 11 septembrie 2015 14:19
Ravasitor? sa fim seriosi, arata ingrozitor, un fel de The Host...
xerses pe 12 septembrie 2015 12:31
De mult nu a mai reusit un film sa ma ravaseasca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells