Primul rol al lui Amber Heard de la proces: horror-ul In the Fire. Iată trailerul!

de Gloria Sauciuc în 22 Sep 2023
Amber Heard joacă rolul unei femei medic de acum peste 100 de ani

Amber Heard joacă rolul unei apărătoare a Diavolului în primul trailer al horror-ului In the Fire. Este primul rol al actriței de la procesul de defăimare cu Johnny Depp și va avea premiera americană într-o zi special aleasă pentru un horror supranatural: vineri, pe 13 octombrie.

Amber Heard joacă rolul unei femei medic de acum peste 100 de ani, care călătorește de la New York pe o plantație îndepărtată în anii 1890 pentru a îngriji un băiețel cu probleme, care totuși se pare că are puteri paranormale”, transmite Saban Films despre thriller-ul cu regia semnată de Conor Allyn.

Ea începe să trateze copilul, dar astfel declanșeaza un război al știintei cu religia, reprezentată de către preotul din partea locului, care crede că băiatul e posedat și prezența lui este cauza tuturor relelor abătute asupra satului.

Heard declara, într-un interviu de dinaintea grevei actorilor, că „Filmul este o meditație asupra puterii aproape supranaturale a dragostei spusă prin vocea unei femei independente și cu multă voință la începutul secolului XX. „Mă simt onorată să fac parte din acest proiect și să joc rolul principal în viziunea lui Conor Allyn. Am norocul să joc alături de o distribuție excepțională, la fel de dedicată și de magică precum restul personajelor pe care le joacă.”

In the Fire – care va ieși în săli și pe Video-on-demand vineri pe 13 octombrie – este și prima premieră a lui Heard de la procesul de defăimare cu Johnny Depp încoace. Actrița va mai apărea în Aquaman and the Lost Kingdom, deși blockbusterul respectiv a fost filmat înainte de disputa cu fostul soț.

Exploreaza subiecte similare:

In the Fire, Amber Heard

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vyydo pe 22 septembrie 2023 16:59
daca johnny depp nu avea bani si dovezi sa isi demonstreze nevinovatia nimeni nu l-ar mai fi angajat. dar tipa asta, doar pentru ca e femeie, e in continuare acceptata in filme. mare justitie si egalitate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells