Primele informații despre intriga și personajele din Rambo V

de Cristina Grigore în 16 Aug 2018
Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria

Potrivit site-ului Omega Underground, primele detalii legate de producția lui Rambo V – cu titlul alternativ Rambo: Last Bloog, au fost dezvăluite. Sequel-ul a fost anunțat în luna mai a acestui an și are deja un teaser poster. Demararea procesului de selecție a actorilor din distribuție este sursa noilor informații.

Acțiunea filmului, așa cum s-a arătat anterior, se va petrece în Mexic, unde îl vom vedea pe John Rambo lăsându-și viața tihnită de la ferma din Arizona pentru a se alia cu un jurnalist în efortul de a salva victimele unui grup de traficanți de persoane de exploatarea sexuală. Primele informații legate de scenariu îl puneau pe Rambo în opoziție cu un cartel de droguri, pe care încearcă să îl distrugă după ce membrii acestuia o răpesc pe fiica celui mai bun prieten al său.

Din anunțurile de casting a reieșit că unul dintre personaje va fi Robert Siedel, un american implicat în traficul cu carne vie, care este ulterior răpit de Rambo în efortul de a afla informații despre fetele sechestrate. Sunt menționate alte două personaje ale grupării de traficanți, Hugo și Victor, dar și o fată, Gabrielle, al cărei rol în film nu a fost dezvăluit.

Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria, după care producția se va muta în Insulele Canare. O dată fixă de lansare a filmului nu a fost încă stabilită, însă acesta ar putea ajunge pe marile ecrane chiar anul viitor.

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 16 august 2018 13:00
Asteptam cu nerabdare un nou film cu de-acum legendarul Rambo, eroul pe care l-am admirat de-alungul seriei cu acelasi nume.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells