Primele informații despre intriga și personajele din Rambo V

de Cristina Grigore în 16 Aug 2018
Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria

Potrivit site-ului Omega Underground, primele detalii legate de producția lui Rambo V – cu titlul alternativ Rambo: Last Bloog, au fost dezvăluite. Sequel-ul a fost anunțat în luna mai a acestui an și are deja un teaser poster. Demararea procesului de selecție a actorilor din distribuție este sursa noilor informații.

Acțiunea filmului, așa cum s-a arătat anterior, se va petrece în Mexic, unde îl vom vedea pe John Rambo lăsându-și viața tihnită de la ferma din Arizona pentru a se alia cu un jurnalist în efortul de a salva victimele unui grup de traficanți de persoane de exploatarea sexuală. Primele informații legate de scenariu îl puneau pe Rambo în opoziție cu un cartel de droguri, pe care încearcă să îl distrugă după ce membrii acestuia o răpesc pe fiica celui mai bun prieten al său.

Din anunțurile de casting a reieșit că unul dintre personaje va fi Robert Siedel, un american implicat în traficul cu carne vie, care este ulterior răpit de Rambo în efortul de a afla informații despre fetele sechestrate. Sunt menționate alte două personaje ale grupării de traficanți, Hugo și Victor, dar și o fată, Gabrielle, al cărei rol în film nu a fost dezvăluit.

Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria, după care producția se va muta în Insulele Canare. O dată fixă de lansare a filmului nu a fost încă stabilită, însă acesta ar putea ajunge pe marile ecrane chiar anul viitor.

Alte știri din cinema

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Fantastic Beasts 2 a avut un debut mai bun decât primul film al seriei

Încasările din Statele Unite nu s-au ridicat însă la nivelul celor estimate de analişti

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și a elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat cu totul în legendarul solist al trupei Queen

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 16 august 2018 13:00
Asteptam cu nerabdare un nou film cu de-acum legendarul Rambo, eroul pe care l-am admirat de-alungul seriei cu acelasi nume.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells