Primele imagini din ultima parte a sezonului 4 din Stranger Things sunt aici!

de Cinemagia în 15 Iun 2022
Serialul Stranger Things 4, Volumul 2, va fi disponibil începând cu 1 iulie, pe Netflix

Finalul epic al sezonului 4 din Stranger Things va debuta pe platforma de streaming Netflix în data de 1 iulie, cu episoadele 408 și 409, ce însumează o durată totală de aproape patru ore, se vede într-un comunicat remis Cinemagia; cu această ocazie, streamerul lansează primele imagini ale acestei părți finale.

Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acestei amenințări ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global Stranger Things a acumulat peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la premiile Emmy și Grammy, premiile SAG, DGA, PGA, WGA și BAFTA, premiul Peabody, premiul AFI pentru Programul TV al anului, premiile People's Choice, MTV Movie & TV, Teen Choice și multe altele, se mai vede în comunicat.

Această producție nominalizată de trei ori la premiul Emmy la categoria „Cea mai bună dramă” este una dintre cele mai urmărite de pe Netflix, sezonul 3 cumulând 582 de milioane de ore de vizionare, care l-au clasat pe locul 2 în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză din Top 10 de pe Netflix.

Stranger Thingsa fost creat de Frații Duffer și este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Frații Duffer sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, de Iain Paterson și Curtis Gwinn.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells