Primele imagini din The Hobbit: The Desolation of Smaug

de Cristina Grigore în 26 Mar 2013
Află și ce noi informații a oferit Peter Jackson despre film în recenta sa transmisie live

Peter Jackson a oferit duminică seara (la 21.00, ora României) un calup de informații noi despre multașteptata parte a doua a lui The Hobbit: The Desolation of Smaug. Transmisia live de pe site-ul oficial al filmului a fost extrem de ofertantă în detalii despre producție, fără să dezvăluie însă, prea multe informații legate de desfășurarea acțiunii. Am aflat astfel că un trailer al filmului va fi gata abia în vară, până când vom mai avea parte de câteva sesiuni video legate de filmările și povestea lui Desolation of Smaug.

Am putut vedea așadar cum arată unul dintre personajele-adaos din film, reprezentanta feminină a elfilor, rudă cu Legolas, Tauriel. Personajul, interpretat de Evangeline Lilly, a fost creat și integrat în poveste de către Jackson, Fran Walsh și Phillipa Boyens, din echipa de scenariști. ”Suntem chiar foarte entuziasmați de segmentul de scenariu rezervat pentru Tauriel. După cum s-a văzut, ea nu este un Gardian al Elfilor cu care să vrei să intri în conflict”, a menționat Jackson.

Din înfricoșătorul dragon Smaug nu s-au văzut momentan decât aripile, într-o imagine concept-art pe care nu s-a insistat foarte mult. Au fost prezentate și câteva imagini de la filmările scenelor din Laketown (în apropierea Muntelui Singuratic), unde l-am putut vedea pe Stephen Fry în rolul Conducătorului orașului și pe eroul acestuia, Bard the Bowman, interpretat de Luke Evans. Evans a menționat că va reveni în luna iunie pe platourile de filmare, existând posibilitatea ca scenele pe care le va filma să se încadreze în ce-a de-a treia parte a lui The Hobbit, cea inspirată de addendele lui Tolkien la roman.

Din aceleași adăugiri la roman face parte și singura scenă din film prezentată în transmisia de duminică seara. Scena îl prezintă pe Gandalf aventurându-se în înfricoșătorul High Fells pentru a rezolva misterul otrăvitoarei săbii Morgul și a modului în care a fost scoasă din mormântul groaznicului Reg-Vrajitor din Angmar (una din cele nouă persoane transformate în Ringwraiths după ce s-au predat puterii lui Sauron). Gandalf îl întâlnește acolo pe Radagast și declară misterul în parte rezolvat: mormântul a fost deschis din interior!

Secvența nu a primit momentan aprobarea de difuzare din partea Warner Bros, însă ai mai jos o descriere a acesteia, oferită chiar de Peter Jackson: ”Scena este inspirată din addendele lui Tolkien și face parte din extensia de scenariu a lui The Hobbit. Nu se află propriu-zis în romanul The Hobbit, însă dezvoltă linia poveștii despre Necromancer și Dol Guldur… Dacă vă aduceți aminte de Galadriel din Unexpected Journey, ea vorbea despre sabia Morgul pe care Radagast a recuperat-o din Dol Guldur și menționează că i-a aparțiunut regelui din Angmar, care a fost înmormântat în High Fells, aflat la poalele muntelui… Așa că în The Desolation of Smaug, Gandalf merge la High Fells pentru a afla cum a ajuns această sabie înapoi în lume. În High Fells sunt înmormântați cei nouă [Nazgul, a.k.a. Ringwraiths].

Exploreaza subiecte similare:

Peter Jackson, The Hobbit: The Desolation of Smaug, Evangeline Lilly, Stephen Fry, Luke Evans

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 26 martie 2013 11:49
Oare au ales-o pe Evangeline Lily tocmai pentru ca seamana cu Liv Tyler? :) Arata super in prima poza, si ingrozitor in a 2-a, unde costumul pare ... ieftin.
legolas05 pe 26 martie 2013 14:08
Doar ti se pare in poza ca pare a fi ieftin
cosmin742000 pe 27 martie 2013 01:22
Legolas urmeaza sfatul lui MikkaelWolfganger . Daca si el l-ar fi respectat pana nu ar fi fost pus la punct ar mai fi fost ceva .Pe mine ma doare in cot cine joaca in Hobbit , poate sa joace si Dana Rogoz sau Raquel Welch , tot la fel de plictisitor e :))Nu inteleg de ce sa imi fie mie ciuda ca arata bine una sau alta , nici care dintre ele nu am inteles, ( ca sa te linistesc imi place de amandoua cum arata de nici una cum joaca ) Dar deh sa am pretentii la intrebari logice pare cam mult :))
legolas05 pe 26 martie 2013 13:40
Evangeline Lily arata superb in rolul lui Tauriel,astept sa vad trailerul filmului
BubuBogdan pe 26 martie 2013 16:06
sunt foarte curios cum o sa fie a 2-a parte ... prima parea putin trasa de coada si sincer sa fiu, ca fan al trilogiei LOTR am ramas putin dezamagit si nu pentru ca filmul ar fi fost cu mult sub asteptari..dar parca ii lipsea ceva.. cat despre aparitia lu Lily, ma bucur.
Ovidiu239 pe 26 martie 2013 16:14
Sa speram ca va fi mai bun ca primu', care a fost si el bun, da' parca i-a lipsit ceva...
AndreBlack pe 26 martie 2013 16:30
Cred ca o sa fie mai fain decat primul Hobbit .
alex_il_fenomeno pe 27 aprilie 2013 10:57
Foarte multa magie, se vede din plin iarasi maiestria lui Peter Jackson.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells