Primele imagini din Paranormal Activity: The Ghost Dimension

de Cristina Grigore în 24 Iun 2015
Filmul va încheia populara franciză horror, spun producătorii

Publicaţia USA Today a obţinut primele imagini din cel de-al şaselea şi ultimul film – conform producătorilor – din binecunoscuta franciză horror. Povestea imaginată de scenariştii Gavin Heffernan şi Adam Robitel promite să răspundă multora dintre întrebările lăsate iscate de la debutul filmului original, din 2009.

„Se termină aici. Acesta este finalul”, a declarat producătorul Jason Blum. „Arătăm asta încă de acum, dinaintea lansării. Nu vom lăsa această franciză horror să devină ternă. Vrem ca Paranormal Activity să rămână într-un mod excepțional o parte a culturii de acum şi în special a acestor timpuri. Şi nu este vorba doar de a capta atenţia publicului. Se va răspunde acum la toate întrebările generate de filmele anterioare. Cum arată Toby? Care este istoricul familiilor? Aceste întrebări au fost ridicate. Nu s-a şi răspuns însă la ele”, a mai arătat Blum.

The Ghost Dimension va avea în centru familia Fleeges – tatăl Ryan (Chris J. Murray), mama Emily (Brit Shaw) şi fetiţa lor, Leila (Ivy George). Odată mutaţi în casă nouă, descoperă în garaj o cameră video şi o cutie de casete. Odată ce privesc însă prin camera video, încep să sesizeze în jur tot felul de evenimente paranormale – inclusiv reapariţia micilor Kisti şi Katie.  

Blum admite însă în interviul acordat USA Today, că, deşi posibilitatea unui reboot nu a fost încă discutată, sunt şanse ca seria să fie relansată cândva în viitor. Momentan însă, se opreşte aici.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension se lansează în Statele Unite pe 23 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mr.Halloween pe 25 octombrie 2015 15:10
Abia astept.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells